Cookie- og Privatlivspolitik
Skandaleramt Armie Hammer udtaler sig for første gang: Overvejede selvmord

Skandaleramt Armie Hammer udtaler sig for første gang: Overvejede selvmord

Den tidligere skuespiller blev seksuelt udnyttet som 13-årig

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

For to år siden blev Armie Hammer anklaget for adskillige voldtægter, hvilket afsluttede hans karriere som skuespiller. Nu fortæller Hammer sin side af historien for første gang.

Det sker i et interview med mediet Air Mail, hvor han bl.a. afslører, at han blev seksuelt krænket af sin ungdomspræst, da han var 13 år gammel. Hammer kobler episoden sammen med sin tilknytning til BDSM:

- Det, som det gjorde for mig, var, at det introducerede seksualitet i mit liv på en måde, så det var helt uden for min kontrol, siger Hammer.

- Jeg var magtesløs i situationen. Jeg havde ingen magt i situationen. Seksualitet blev introduceret for mig på en skræmmende måde, hvor jeg ikke havde nogen kontrol. Mine interesser blev så, at jeg gerne vuk have kontrol over situationen, seksuelt.

 

LÆS OGSÅ: Skandaleramte Armie Hammer har fået nyt job, men ikke som skuespiller

Armie Hammers karriere i Hollywood kørte på sporet, indtil han i 2021 blev anklaget ved flere lejligheder for at have voldtaget kvinder, der bl.a. fortalte, at han udvist kannibalistiske tendenser foruden sin forkærlighed for BDSM.

- Jeg ville have disse yngre kvinder i midten af 20'erne, og jeg er i 30'erne. Jeg var en succesfuld skuespiller på det tidspunkt. De kunne have været glade for bare at være sammen med mig og ville have sagt ja til ting, som de måske ikke ville have sagt ja til alene. Der er en magt-ubalance i situationen, udtaler Hammer til Air Mail.

Efter at være blevet fyret fra en række filmprojekter rejste Hammer til Cayman-øerne, hvor han har arbejdet som sælger, mens han har tilbragt tid på et behandlingscenter. Mens hans liv var ved at falde fra hinanden, overvejede den nu 36-årige Hammer selvmord:

- Jeg gik ud i havet og begyndte at svømme, så langt jeg kunne, og håbede jeg enten druknede, blev ramt af en båd eller endda spist af en haj. Men så gik det op for mig, at mine børn stadig var på stranden, og at jeg ikke kunne gøre det mod mine børn.

Blandt støtterne igennem hele processen er Iron Man-skuespilleren Robert Downey Jr., der selv var igennem et voldsomt forløb med afhængighed og alkoholisme i 90erne, ligesom han fik en fængselsdom i 1999.

 

LÆS OGSÅ: 8 skuespillere der er boykottet af Hollywood

- Der er eksempler overalt, hvor Robert [Downey Jr.] er et af dem, få mennesker, der gik igennem disse ting og fandt forløsning gennem en ny vej. Og det, føler jeg, er det, der mangler i denne periode med cancel culture og en woke tidsånd, understreger Hammer.

- I det øjeblik nogen gør noget forkert, bliver de smidt væk. Der er ingen chance for rehabilitering.

Sidste år skildrede dokumentaren 'House of Hammer' på Discovery+ skuespillerens og hele hans families fald, hvor flere af anklagerne står frem på kamera og fortæller deres historie.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.