Se billedet: Tom Cruise er klædt ud som Pumba - og vi tror ikke vores egne øjne

Han gøres naturligvis følgeskab af Timon
Tom Cruise Mission: Impossible - Ghost Protocol The Lion King Pumba
(© Mission: Impossible - Ghost Protocol (Paramount Pictures) / The Lion King (Walt Disney Pictures))

Der synes efterhånden ikke at være noget, som Tom Cruise ikke kan. I hvert fald ikke, når det kommer til halsbrækkende stunts. Se blot film som Mission: Impossible - Fallout eller Tom Gun: Maverick.

Nu beviser han så, at han også kan spille ingen ringere end Pumba fra Disneys tegnefilmsklassiker Løvernes konge. Se billedet af stjernen i fuldt kostume nederst i artiklen.

Ved sin side finder man James Corden i rollen som sidekicket Timon. Den umage duo er gået sammen for at fremføre den ikoniske sang 'Hakuna Matata' i finaleepisoden af Cordens talkshow 'The Late Late Show', der sendes den 27. april på CBS.

 

LÆS OGSÅ: Tom Cruise har ét særligt krav, når han laver film

Selvom det måske er lidt af en overraskelse at se Tom Cruise som Pumba, så er det mindre overraskende, at den levende legende har en humoristisk side.

Det har man bl.a. kunne opleve i komedien Tropic Thunder, hvor han spiller den mildt sagt iltre filmproducer Les Grossman.

Er man desuden bare en smule kvik til at søge på internettet, kan man også finde uofficielle optagelser af duoens optræden. Mere siger vi ikke.

(Kan du ikke se billedet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)