Paul Walker vender tilbage i 'Fast & Furious 10': Instruktør afslører hvordan

Brian O'Conner lever
Billede
(© Furious 7 / Universal Pictures)

Sammen med andre originale skuespillere fra Fast & Furious-serien som Vin Diesel og Michelle Rodriguez, har Paul Walker været en nøgleårsag til, at filmserien med de hurtige biler har været en af de mest elskede og succesrige i filmbranchen i nyere tid - med et 10. kapitel i horisonten.

Derfor har franchisens nyeste instruktør, Louis Leterrier, valgt at inkorporere Walkers karakter, Brian O'Conner, i den nye film Fast X, på trods af Walkers alt for tidlige bortgang i en trafikulykke sideløbende med optagelserne på Furious 7 i 2013.

Man besluttede dengang at færdiggøre filmen ved at udfylde de scener, som han manglede at indspille med hans brødre og computerskabte billeder.

 

LÆS OGSÅ: Første trailer til 'Fast & Furious 10': Vild, vildere, Vin Diesel!

Brian er dog forblevet i sagaen og har levet et lykkeligt otium væk fra alle eksplosionerne. Nu hvor franchisen kører mod målstregen, satte instruktøren sig ned med TotalFilm og adresserede sine tanker om at bringe Brian tilbage i den kommende efterfølger.

- Brian er i stor stil i live i Fast & Furious-verdenen, og de har også teaset ham meget i de tidligere film. I den 9. film ser vi bilen dukke op, fortæller Leterrier og refererer dermed til den blå bil, som vi ser i slutningen af F9.

Leterrier fortsætter:

- Det er noget, der er planlagt. Denne film hopper frem og tilbage mellem fortid og nutid. Du vil se Brian i fortiden, men du vil ikke se Brian i nutiden.

 

LÆS OGSÅ: Fast & Furious 10: Se den vilde rolleliste til den hæsblæsende fortsættelse

Vi vil altså komme til at se Paul Walker i skikkelse af Brian i 'Fast X', men det kommer udelukkende til at være i flashbacks. Om disse flashbacks blot vil bestå af optagelser fra de tidligere film, eller om vi potentielt kan se dem bruge noget af den samme teknologi igen, som de brugte i 'Furious 7', er stadigvæk uklart.

Et endnu ubekræftet rygte har været, at Brie Larson kunne være relateret til Brian, måske en ukendt søster. Om det er tilfældet, må tiden vise, men det vil i hvert fald være en årsag til at lave en række flashbacks.

'Fast X' bliver formentlig det næstsidste kapitel i sagaen, hvor nye medlemmer bliver introduceret til familien, samt den nyeste skurk, spillet af Jason Momoa, der vil forårsage kaos i den elskede filmserie.

'Fast & Furious 10' får biografpremiere den 18. maj 2023.