Cookie- og Privatlivspolitik
Ny DC-chef taler endelig ud om Henry Cavills omdiskuterede afsked som Superman

Ny DC-chef taler endelig ud om Henry Cavills omdiskuterede afsked som Superman

Blev han fyret?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Der har været en del diskussioner om - og ikke mindst utilfredshed med - at Henry Cavills portræt af Superman ikke bliver at opleve igen i kommende DC-film om den ikoniske helt.

For med en genstart af DC-universet, ledt an af filmskaberen James Gunn og Peter Safran, er det altså ikke med den 39-årige stjerne tilbage i den røde kappe. Det skriver Comicbook.

En del af diskussionen er bl.a. gået på, at Henry Cavill skulle være blevet fyret. Det er dog ikke tilfældet ifølge James Gunn, der fortæller:

 

LÆS OGSÅ: Ny DC-chef med iskoldt svar til møg ubehagelig Henry Cavill-fan

- Det er også vigtigt at sige, at Henry Cavill ikke blev fyret. Henry blev blot ikke hyret til at være Superman i Superman-filmen [Superman: Legacy, red.]. Der var aldrig en aftale på plads for en ny film.

Følgende indeholder spoilers for post-credit-scenen i Black Adam:

Der blev ellers i Dwayne Johnson-filmen 'Black Adam' teaset med Henry Cavill tilbage i rollen som Superman i filmens korte scene efter rulleteksterne, hvor skuespilleren dukker kort op i den ikoniske dragt. Ja, Henry Cavill delte selv et foto med en tekst om, at han var tilbage som The Man of Steel.

 

LÆS OGSÅ: Her er fem bud på den næste unge Superman

Der gik dog ikke mange uger, før Henry Cavills tid som Superman blev lagt i graven, eftersom det blev annonceret, at James Gunn skriver en ny Superman-film med en ny skuespiller i titelrollen. Hvem det bliver, vides endnu ikke.

Gunn indrømmer da også, at forløbet ikke har været optimalt:

- Jeg kan godt lide Henry, jeg synes, at han er en fantastisk fyr. Jeg synes ikke, at han bliver taget seriøst nok af alt for mange mennesker, inklusiv de tidligere regime i dette firma. Men denne Superman er ikke Henry, af en del årsager.

James Gunn er desuden også blevet spurgt ind til, om nogle af superhelte-skuespillerne bliver taget med over i det nye DC-univers, hvortil han svarede en smule vagt:

- Nogle. Vi ved det ikke. Vi har snakket med Gal [Gadot som Wonder Woman, red.]. Hun er klar på at lave noget. Vi er dog ikke sikre på, hvad vi kommer til at gøre her.

Fremtiden for langt de fleste af skuespillerne i det gamle DCEU er altså mildest talt usikker med James Gunn og Peter Safran ved DC-roret.

Se listen med de 10 kommende DCU-projekter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.