Cookie- og Privatlivspolitik
"Den nye Michael Jackson-film vil glorificere en mand, der misbrugte børn"

"Den nye Michael Jackson-film vil glorificere en mand, der misbrugte børn"

Instruktør går til angreb på fans og presse

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

 

Den britiske filminstruktør Dan Reed, som står bag dokumentarfilmen Leaving Neverland, der opstiller flere opsigtsvækkende anklager mod Michael Jackson, stiller sig kritisk overfor den kommende film om sangeren, der har fået titlen Michael. 

Både fans, berømtheder og andre personligheder har diskuteret valget af hovedrollen, som faldt på den berømte musikers nevø, 26-årige Jaafar Jackson.  

Hertil spørger Reed, hvorfor ingen har stillet spørgsmålstegn ved nogle af Michaels kontroversielle handlinger og ofrenes udtalelser, som er blevet offentliggjort. Eksempelvis de to interviews med James Safechuck og Wade Robson, som er inkluderet i filmen 'Leaving Neverland'. 

 

LÆS MERE: Se det første foto: Hovedrollen til filmen om Michael Jacksons liv er fundet

- Hvordan forklarer du det uimodsagte faktum, at Jackson har tilbragt utallige nætter alene i seng med unge drenge?

- Hvad lavede han sammen med dem alene i sit Neverland soveværelse med alarm i korridoren? Det kan på ingen måde være acceptabelt, skriver Dan Reed bl.a. i en artikel for The Guardian, der har overskriften "Den nye Michael Jackson-film vil glorificere en mand, der misbrugte børn". 

Derudover understreger filminstruktøren, at personer, som holder af pop-ikonet har taget et aktivt valg om at ignorere den mørke del og fokusere på hans musik, på trods af, at anklagerne tydeligt har peget, at der har været tale om seksuel misbrug.

- Det ser ud til at pressen, hans fans og den ældre generation, som voksede op med Jackson, er villige til at tilsidesætte hans usunde forhold til børn og kun gå med musikken, skriver Reed. 

'Michael' instrueres af Antoine Fuqua, og vi ved endnu ikke, hvordan filmen vil forholde sig til beskyldningerne og Jacksons forhold til de unge drenge.

 

'Michael' har pt. ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peteruser/327480

MJ var verdens bedste menneske. Han var The Second Comming og præcis som sin forgænger Jesus blev han lynchet af folket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.