Cookie- og Privatlivspolitik
'The Batman 2' får officiel titel og premieredato - langt ude i fremtiden

'The Batman 2' får officiel titel og premieredato - langt ude i fremtiden

Vi skal væbne os med tålmodighed

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Robert Pattinsons debut som The Dark Knight i The Batman var ikke bare sidste års bedste superheltefilm. Det var en af sidste års bedste film generelt – i hvert fald ifølge vores opgørelse af filmåret 2022.

En fortsættelse til historien om den yngre udgave af Bruce Wayne, der stadig har masser at lære endnu, er allerede blevet annonceret.

Men nu er der nyt om titlen og premieredatoen.

The Batman-efterfølgeren kommer nemlig til at hedde The Batman - Part II. Ganske simpelt. Og filmen får biografpremiere den 3. oktober 2025 i USA.

Vi forventer, at den får premiere på omkring samme tidspunkt her i Danmark.

 

LÆS OGSÅ: Ny serie vil følge direkte efter 'The Batman'

Dermed vil der være lidt over 3½ år fra premieredatoen på den første film, til fortsættelsen lander i biografen.

I mellemtiden får vi dog en spin-off-serie, der følger skurken The Penguin, som blev introduceret i 'The Batman' og portrætteres af Colin Farrell – som efter sigende vil følge direkte op på hændelserne i den første film.

Instruktør Matt Reeves er lige nu ved at forfatte manuskriptet til 'The Batman – Part II', og han har allerede givet nogle små hints til, hvad vi kan forvente.

Nyheden kommer i kølvandet på DCUs annoncering om 10 kommende film, herunder en ny Batman-film med en anden skuespiller i rollen som Robert Pattinson.

I den forbindelse har den nye DC-chef James Gunn udtalt sig om situationen:

- Matt arbejder på 'Batman 2'. Og det er sin helt egen ting, og han arbejder hårdt på det. Han kom ind og pitchede os nogle fantastiske, virkelige seje ting den anden dag. Vores plan for det er, at det skal fortsætte.

 

LÆS OGSÅ: Marlon Brando skulle have været ikonisk Batman-skurk, men filmselskabet sagde nej

'The Batman – Part II' kommer altså til at stå uden for det nye, officielle DCU, og vil i stedet indlemmes under banneret "DC Elseworlds", som er enkelte stående film eller serier baseret på DC tegneserier. Herunder finder man også Joker 2.

Der har allerede været snak om, at Matt Reeves BatVerse skal udvides med flere spin-off-projekter, herunder en serie sat i fængslet Arkham Asylum.

'The Batman – Part II' får biografpremiere den 3. oktober 2025 i USA.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.