Cookie- og Privatlivspolitik
'Bad Boys 4' på vej: Se den sjove video med Will Smith og Martin Lawrence

'Bad Boys 4' på vej: Se den sjove video med Will Smith og Martin Lawrence

To genforenede venner

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)

Det er en tydeligt begejstret Will Smith, man møder i en video, som skuespilleren har lagt på sin Instagram. Her tager han nemlig turen hjem til makkeren Martin Lawrence for at offentliggøre, at der er en Bad Boys 4 på vej.

Man kan selvfølgelig undre sig over, at man valgte at kalde den forrige og tredje film i franchisen Bad Boys For Life. Det havde ellers været oplagt at kalde den kommende og fjerde film 'Bad Boys 4 Life'.

De to stjerner kommenterer da også selv muntert på netop dette til slut i videoen. 'Bad Boys 4' har dog endnu ikke fået en officiel titel, men 'Bad Boys 4 Real' kunne være en idé. Se videoen nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy sender provokerende stikpille til Will Smith

Efter den famøse skandale ved sidste års Oscar-show - hvor Will Smith gik på scenen og gav Chris Rock en syngende lussing efter en joke om Smiths hustru Jada Pinkett Smith - har der været rygter om, at filmen ellers skulle have været sat på hold.

Nu rykker filmen imidlertid frem, hvor instruktørstolen - som på 'Bad Boys For Life' - indtages af Adil El Arbi og Bilall Fallah. Det skriver Collider.

Således vender de to Maimi-betjente Marcus Burnett og Mike Lowrey altså tilbage igen for fjerde gang. Der er dog endnu ikke offentliggjort en premieredato på den kommende film.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.