Se det vilde billede: Marvel-skuespiller spiste 6100 kalorier og trænede 3 gange om dagen

Spiller bodybuilder i ny film
Billede
(© Creed 3 / SF Studios)

 Hvis du ikke allerede har lært dig navnet Jonathan Majors, så er det på tide. Den 33-årige skuespiller står nemlig til at få sit gennembrud på den helt store scene i år.

Majors spiller Marvels næste store skurk Kang. Vi fik en smagsprøve på (en version af) karakteren i tv-serien 'Loki', men det bliver til februar i Ant-Man and the Wasp: Quantumania, at han for alvor få lov til at rulle sig ud.

Allerede måneden efter i marts er han tilbage som skurk i Creed III, hvor han går i ringen med Micheal B. Jordans Adonis Creed.

Til disse to film har Majors været i imponerende fysisk form, men han ser ud til at have toppet den del af talentet i bodybuilder-dramaet 'Magazine Dreams', der netop har haft premiere på Sundance Festival.

Præstationen har fået masser af positiv opmærksomhed. Han spiller en usund og fanatisk bodybuilder, hvor hans massive muskuløse krop flere gange er genstand for kameraets blik.

Se første billede nederst.

 

LÆS OGSÅ: Se billederne: Marvels nye superskurk er totalt pumpet - vild sixpack og store biceps

Skuespilleren har selv beskrevet det som 18 måneder med non-stop massiv træning og streng diæt.

I et interview med Varierty fortæller skuespilleren om den vilde transformation:

- Jeg er 1,82 meter høj. Jeg vejer 91,5 kg. For at opretholde det og samtidig vokse skal du spise så meget protein som du vejer. Jeg spiste 6100 kalorier om dagen i fire måneder. Det inkluderer mit forarbejde og efterarbejde på ’Creed III’.

Majors fortsætter:

- En normal bodybuilder træner to gange om dagen. Jeg spiller Killian Maddox… Det skal man ikke tage let på. Det, der skete, var, at jeg endte med at træner to timer, to gange om dagen til filmen, og en tredje gang efter fyraften.

- Alt imens skal du spise seks gange om dagen. Meget kylling. Meget elg. Jeg kan lide det, forklarer han.

I et andet interview med Deadline fortæller skuespilleren, hvad han har savnet allermest i sin diæt:

- Det var hårdt. Men det er jobbet, ikke? Men jeg kan godt lide pomfritter. Det er min ting. Jeg kan virkelig godt lide dem. Men det jeg først kom over den trang, så var jeg klar.

Majors fortæller ydermere, at han kan tage 154 kg. i bænkpres.

 

LÆS OGSÅ: Se det faretruende billede: Fra kejtet teenager til muskuløs Marvel-skurk 

Stjernen afslører, at efter filmene er kommet i kassen, er han trappet ned på træningen. Men han er langt fra stoppet:

- Jeg spillede football i Texas. Jeg har en god appetit Jeg kan virkelig godt lide at være fysisk. Jeg kan lide at gå på vandreture og løbe. Jeg har hunde. Jeg er kun 33 år… Jeg holder mig i gang. Jeg træner ikke tre om dagen mere. Bare en enkelt gang.

'Magazine Dreams' fortæller historien om en isoleret, amatør bodybuilder, der kæmper for at finde en menneskelig kontakt på sin vej ind i berømmelse og vold.

Bag filmen står Elijah Bynum, der både har skrevet og instrueret dramaet. Han har tidligere stået bag Timothée Chalamet-filmen 'Hot Summer Nights' i 2017.

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' får premiere den 16. Februar.

'Creed III' får premiere den 10. marts.

'Magazine Dreams' har endnu ikke en dansk premieredato.

'Magazine Dreams' - Foto: Glen Wilson