Cookie- og Privatlivspolitik
Se billederne: Hollywood-stjerne er ikke til at kende som gudinde i høje hæle til ny storfilm

Se billederne: Hollywood-stjerne er ikke til at kende som gudinde i høje hæle til ny storfilm

Godfather-instruktørs næste værk

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Med den legendariske filminstruktør Francis Ford Coppola i instruktørstolen, er det svært ikke at være spændt på hans kommende storfilm Megalopolis. Han er som bekendt manden bag klassikere som bl.a. Godfather-trilogien og Apocalypse Now.

Læg hertil et budget på 120 millioner dollars (ca. 830 millioner danske kroner), som han har hevet op af egen lomme for at finansiere projektet.

Der er nu sluppet et par ret så interessante billeder ud fra filmens optagelser, hvor man ser Hollywood-stjernen Shia LaBeouf i et ret så vildt kostume. Han ligner en græsk gudinde - i høje hæle, med sort neglelak, meget tynde øjenbryn og pyntet op med guld.

Se billederne nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Godfather-instruktørs svinedyre sci-fi-film er ved at kollapse

Vi ved dog endnu ikke meget om Shia LaBeoufs rolle i filmen, der stadig er omgærdet af sin del af mystik.

'Megalopolis' beskrives som en storslået science fiction-film, der er historien om en arkitekt, som efter en katastrofe har hærget New York, vil genopbygge byen som et Utopia.

Udover Shia LaBeouf byder den imponerende rollelisten bl.a. også på Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Forest Whitaker, Aubrey Plaza, Laurence Fishburne, Jon Voight, Talia Shire, Jason Schwartzman og Dustin Hoffman.

'Megalopolis' skulle afslutte optagelserne i foråret. Der dog endnu ikke er fastsat en premieredato, mens der heller ikke er en distributør på filmen. For et par uger siden lød jungletrommerne, da historier om en besværlig produktion, som blev kaldt "ren galskab" slap ud. Det var instruktøren og hovedrolle Adam Driver dog hurtigt ude og afvise. 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.