Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør afslører: Det her bliver fokusset i 'The Batman 2'

Instruktør afslører: Det her bliver fokusset i 'The Batman 2'

Robert Pattinson vender tilbage

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren af The Batman, Matt Reeves, har udtalt sig om sin kommende superheltefilm The Batman 2 og afslører her, at filmens fokus vil været på Bruce Wayne, der som bekendt spilles af Robert Pattinson.

Dermed skiller den kommende to'er sig ud fra tidligere efterfølgere om Nattens ridder, hvor skurkegalleriet har været i fokus. Tænk bare på Batman Returns med Catwoman og Penguin samt The Dark Knight med Jokeren og Two-Face.

I 'The Batman' fokuserer Matt Reeves på heltens indre dæmoner i højere grad end et kulørt skurkegalleri, det selvom The Riddler (Paul Dano) var filmens skurk, så tog han aldrig fokus fra Bruce Wayne.

 

LÆS OGSÅ: Ny serie vil følge direkte efter 'The Batman'

Matt Reeves udtaler til Collider:

- Mit mål har altid været at lave disse point-of-view historier, der tillader karakteren altid at være historiens følelsesmæssige centrum. Fordi det, der mange gange sker er, at efter du har lavet den første, så kommer der pludselig andre skurke ind, og de tager på en måde over, og så tager Batman på en måde bagsædet karaktermæssigt eller følelsesmæssigt.

Det giver sådan set også god mening, at 'The Batman 2' ikke dykker synderligt meget ned i skurkenes historier, da der allerede er planlagt en serie om Colin Farrells The Penguin. Man kunne forestille sig, at det samme kommer til at ske med modstanderen i 'The Batman 2'.

 

LÆS OGSÅ: Fans vil have Mads Mikkelsen til at spille ikonisk skurk i 'The Batman 2'

Altså kan Reeves bruge tiden på at fortælle Batmans historie på film og skurkenes historier i serieformat.

'The Batman 2' afventer premieredato og titel.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.