Gerard Butler havde nær dræbt medspiller: "Jeg begyndte bare at græde"

Det kunne være endt helt galt
P.S. I Love You / Warner Bros. Pictures
(© P.S. I Love You / Warner Bros. Pictures)

Der var romantik foran kameraet i P.S. I Love You fra 2007 med Gerard Butler og Hilary Swank. Men optagelserne af filmen kunne være endt helt galt. Det skriver Variety.

I en dansescene sker der nemlig en ulykke. Gerard Butler fortæller således, at scenen "næsten dræbte" Hilary Swank:

- Kender du scenen, hvor jeg danser, og jeg [har] seler på? Jeg optog den scene i halvanden dag, og jeg var nødt til at danse som en idiot i selerne, Butler fortsætter:

 

LÆS OGSÅ: Gerard Butlers nye action-thriller er hans bedste film i 12 år

- På et tidspunkt satte klipset [på selerne], som var et krokodilleklips, sig fast i fjernsynet, da jeg kravlede hen mod hende [Hilary Swank, red.]. Det er her, at ulykken sker:

- Kamerafolkene havde disse plastikfronter for at beskytte sig mod dette krokodille[klips, red.], fordi jeg var nødt til at sende det afsted, og den fløj forbi mit ansigt. Butler uddyber:

 

LÆS OGSÅ: Gerard Butler deler fanmail fra Robert Downey Jr. 

- Jeg kravler hen imod sengen, det sætter sig fast, det slipper, flyver over mit hoved, rammer hende i hovedet, hugger i hendes hoved. Butler fortsætter:

- Jeg mener, jeg skar hende op [...]. Hun måtte køres på hospitalet. Jeg sidder bare der i mine boxershorts og mine støvler og et par sokker, og jeg begyndte bare at græde.

Hilary Swank kom sig heldigvis efter ulykken og filmen kunne således fortsætte sine optagelser.

Gerard Butler er lige nu biografaktuel med actionfilmen 'Plane'.