Cookie- og Privatlivspolitik
Efter stor kritik: Endelig reagerer Star Wars-stjerne på kontroversiel afslutning

Efter stor kritik: Endelig reagerer Star Wars-stjerne på kontroversiel afslutning

Skuespilleren udtaler sig

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Star Wars-stjernen Daisy Ridley blev hurtigt et kendt ansigt i 2015, da hun første gang kunne opleves som karakteren Rey i Star Wars: The Force Awakens på det store lærred.

Reys ophav var en af de helt store mysterier i den nyeste Star Wars-trilogi. Sagaen havde i sine seks andre film handlet om Skywalker-familien, så spekulationerne lød først på, at Rey nok var i familie med Luke og Leia.

Som historien fortsatte i Star Wars: The Last Jedi, blev den mest populære teori dog, at Rey var født af helt almindelige forældre. Dette stemte overens med et positivt budskab om, at alle kan blive en helt - og at alle har mulighed for at finde The Force.

 

Læs også: Sådan fik Daniel Craig sin skjulte rolle i Star Wars-film

Den fiktive virkelighed viste sig dog at være en anden, da Rey i Star Wars: The Rise of Skywalker opdager, at hun faktisk er i familie med den onde Kejser Palpatine. Netop det valg har efterfølgende mødt stor kritik blandt fans.

Daisy Ridley har nu endelig reageret på kontroversen i et nyt interview med Rolling Stone, hvor hun slår fast, at beslutningen intet havde med hende at gøre. Skuespilleren vælger dog at forholde sig neutral til, hvordan det var en god eller dårlig beslutning:

- Det interessante ved den sidste [film, red.] var for mig, at du kan være en helt og ikke komme fra et specielt sted, eller du kan være en helt og komme fra bogstavlig talt den værste person i universet. Skuespilleren uddyber:

- Du er ikke dine forældre, du er ikke dine bedsteforældre, du er ikke dit stamtræ, og du er ikke generationerne før dig.

 

Læs også: Hemmelig Star Wars-film på vej med Marvel-instruktør

- Så jeg tænkte, jo da. Men det er over mit lønniveau. Jeg siger ordene, gør tingene, fortæller stjernern og fortsætter:

- Jeg elsker versionen af, at du kan være hvem som helst, du gerne vil være. Men jeg elsker også versionen, hvor du kan rette op på fortidens fejl, og at du ikke kan gøre for, hvad du er født ind i.

Daisy Ridley var sidste gang aktuel i de danske biografer med Chaos Walking, hvor hun spillede overfor danske Mads Mikkelsen samt Spider-Man-skuespilleren Tom Holland.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.