Dansk stortalent scorer rolle i ny sæson af populær Netflix-serie: "Jeg må kun sige, at jeg er med"

Det hele er meget hemmeligt
Billede
(© Sex Education / Netflix)

Torsdag var kino.dk inviteret ind i Lille Vega, hvor vi mødte holdet til TV2’s nye store serie Dansegarderoben, der går bag om kulisserne på Cirkusrevyen i 1970’erne og stiller skarpt på de otte dansepiger.

En af disse dansepiger, Joy, spilles af det unge stortalent Marie Reuther, som forrige år brød igennem med serien ’Kamikaze’, der var produceret af HBO.

Den 26-årige skuespiller har virkelig gang i karrieren, for udover at være en af de bærende kræfter i den nye danske serie, så har hun også sikret sig en betydelig rolle i et af Netflix’ mest populære serier.

Marie Reuther medvirker nemlig i næste og fjerde sæson af Sex Education, som forventes at få premiere senere i år på streamingtjenesten.

Det bekræfter skuespilleren overfor kino.dk, da vi møder hende i Lille Vega:

- Jeg må kun sige, at jeg er med, forklarer stortalentet, som altså desværre ikke må afsløre nogle særlige detaljer.

- Jeg er helt stoked over, at jeg er med. Men jeg har det også sådan, lad os nu se når den er klippet færdig – om jeg så er med. Jeg ved det jo ikke, siger Reuther med et smil og en vis ærefrygt.

 

LÆS OGSÅ: Dansker klippet ud af stor Hollywood-film: "Inderst inde ved jeg jo, at jeg var med"

Vi skal dog nok forvente at se det danske stjernefrø i Netflix-serien, fordi hun er nemlig med i mere et afsnit, forklarer hun til os – og bliver faktisk beskrevet som et ”regular cast member”.

Den 26-årige skuespiller fortæller, at hun har en engelsk agent, som hun fik på baggrund af 'Kamikaze', der sender udenlandske jobmuligheder hendes vej:

- Og så caster man jo, som man altid gør – og så fik jeg sgu rollen, siger Reuther med et stort smil.

- Jeg var på optagelser til 'Dansegarderoben', da jeg får at vide, at jeg har fået rollen i 'Sex Education'. Og så stod jeg og skreg lidt oppe i min garderobe i al hemmelighed – og så gik jeg ned og spillede en scene, fortæller hun.

Marie Reuther har indspillet 4. sæson af ’Sex Education’ sidste år, og ligesom os andre, venter hun nu bare på, at serien bliver sluppet løs på Netflix.

Vores interviews fra 'Dansegarderoben', der også inkluderer Ditte & Louise, Anders W. Berthelsen, Esben Dalgaard og Marie Bach Hansen kan læses meget snart her på kino.dk eller streamingguide.kino.dk.


Marie Reuther i 'Dansegarderoben' / Foto: TV2