Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum forklarer 4 års film-pause: "Mit liv faldt lidt fra hinanden"

Channing Tatum forklarer 4 års film-pause: "Mit liv faldt lidt fra hinanden"

Snart aktuel i 'Magic Mike's Last Dance'

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Om ganske kort tid kan Channing Tatum opleves i sin glansrolle som Magic Mike i den tredje film i serien, og i den forbindelse har skuespilleren givet et interview med Vanity Fair. Her forklarer han bl.a. sin fire års film-pause fra 2017 til 2021.

Channing Tatum kunne ikke ses foran kameraet fra 2017 i Kingsman: The Golden Circle og Logan Lucky frem til en mindre gæsteoptræden i Free Guy i 2021. Godt nok lagde Tatum stemme til et par animationsfilm, men derudover var der ingen nye film med den flotte skuespiller på plakaten.

De fire års pause fra det hvide lærred forklarer, at han arbejdede som en vanvittig efter Magic Mike i 2012:

- Jeg fik virkelig travlt, og så faldt mit liv på en måde fra hinanden, og så stoppede jeg med at arbejde i næsten fem år, siger Tatum til Vanity Fair.

Den nu 42-årige Hollywood-stjerne forklarer også, at han ikke længere havde det sjovt med skuespillet, og at han var knust, efter Marvel trak stikket på filmen om X-Men-superhelten Gambit.

 

LÆS OGSÅ: Se den sensuelle plakat til 'Magic Mike 3' med Channing Tatum i bar overkrop

En rolle, som Tatum havde været tiltænkt længe, og som han øjensynligt havde glædet sig voldsomt til at spille. Forståeligt nok, for der er tale om en af de mest populære mutanter fra X-Men-universet, der aldrig har fået en filmudgave, der yder karakteren retfærdighed.

- Den blev slugt af Disney, da de købte Fox, og i sidste ende tror jeg bare, at tonen i filmen, vi ville lave, var meget langt fra, hvad de ønskede at lave - eller, du ved, måske venter de for at se, hvordan de gør det med os eller uden os.

En oplevelsen, som han tidligere har kaldt traumtiserende - og den direkte årsag til, at han ikke længere ser Marvel-film.

Efter at have trukket stikket i 2017, begyndte Tatum at gå lange ture og reflektere over sit liv. I 2019 blev han skilt fra sin hustru Jenna Dewan efter et ti år langt ægteskab. Noget som naturligvis også har taget hårdt på stjernen. Redningen kom i et fokusskift til datteren Everly.

 

LÆS OGSÅ: Første trailer til 'Magic Mike 3': Channing Tatum viser sixpacken frem og stripper for sidste gang

- Det var nok lige hvad jeg havde brug for. Jeg tror ikke, jeg nogensinde ville have gjort arbejdet med mig selv på den måde, jeg var nødt til at gøre arbejdet med mig selv for virkelig at prøve at finde ud af, hvad der skulle ske med mig.

- Og egentlig startede det bare med min datter. Jeg droppede bare alt og fokuserede bare på hende. Og det var virkelig det bedste, jeg nogensinde kunne have gjort. For i den alenetid, som jeg har med bare mig og hende, er vi blevet bedste venner.

Channing Tatum dater nu Zoë Kravitz, der senest spillede Catwoman i The Batman.

Magic Mike’s Last Dance får biografpremiere den 9. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.