Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvad er den bedste film i 2022?

Afstemning: Hvad er den bedste film i 2022?

Stem og vind biografbilletter

Stem op!
92
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er nu afsluttet. Tillykke til Cecilia og Cecilia, der er blevet kontaktet direkte.

____________________________________

Endnu et biografår er ovre, og tiden er kommet til at I - biografgængerne - skal kåre den bedste film i 2022!

Vi har på redaktionen allerede kåret vores top 10 for 2022. Nu er det på tide at afgøre: Hvilken film er årets bedste ifølge publikum?

 

Læs også: Årets 10 bedste film 2022

Vi har nomineret 50 titler, der alle har haft dansk biografpremiere i 2022. Afgiv din stemme herunder.

Del din yndlingsfilm og begrundelsen bag i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen. Vinderne trækkes mandag den 16. januar.

Vi ses foran det store lærred i det nye år.

Hvad er den bedste film i 2022?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Shaan

Top gun 2 sygens den var god og underholdering film

Strideruser/1008230

Super fed actionfilm og en rigtig god fortsættelse til 1'eren. Jeg så den to gange i biografen og fortrød det bestemt ikke.

R. C.

Elvis - great movie: entertaining, great soundtrack and the great choice of Austin Butler, but where is Amsterdam?
Amsterdam - the best Christian Bale you can find, JD Washington, Margot Robbie... great directing, too
Avatar - always good to watch a movie that has been thought greatly, but sorry, I couldn't resist giving the vote to Baz and his soundtrack

Anders

Kunne godt forestille mig, at Everything Everywhere ville gøre den rangen stridig, men den har jeg desværre ikke fået set.

Men Avatar 2, var alt det man håbede på efter så lang tids venten. Største visuelle biografoplevelse siden 1'eren.

Christina Dahl

Det var svært at vælge mellem dem alle, men der stod stærkeste i erindringen var nu filmen "Bamse". Den er sindsygt godt spillet af Anders W. Bertelsen og de andre på holdet. Den var medrivende og hele følelsesregisteret igennem. En klar anbefaling herfra

Cecilia

Everything everywhere all at once er og bliver min favorit fra 2022. Den har virkelig en unik måde at fortælle en rørende historie på, den skifter genre gentagende gange og rent visuelt er den en af de mest imponerende jeg har set, for ikke at nævne hvor gode skuespillerne er. Virkelig en film der har det hele - humor, rørende scener og fantastisk visuel stil

Jonas

Jeg ville have stemt på enten "Matilda: the Musical" eller "Glass Onion", men ingen af de to fik biografpremiere. Derfor må jeg gå med min nr. 3 favorit, "Nope". Med "Nope" har Jordan Peele lavet en vaskeægte blockbuster med et fængende mysterium, gruopvækkende monster og spændende temaer om udnyttelse og menneskets forhold til dyr. Peele bryder den boks, han er blevet sat i med sine to forrige film, og jeg kan ikke vente med at se, hvad han finder på næste gang.

mo cuishle

‘Rose’ viser så fint, hvordan det kan være at være psykisk syg, pårørende til en som er det og hvordan omgivelserne kan reagere på det. Jeg tror, at mange som selv har psykisk sygdom inde på livet føler sig set af filmen, og jeg synes, at det er vigtigt at give nogle af de mest sårbare mennesker en stemme på det store lærred.

Vuser/894605

Topgun fordi det er en god aktionfilm, men især fordi det tit er svært med en to'er film og her rammer de plet med stemningen fra 1. film

Ina L. user/1021232

Der var mange gode film og desværre har jeg ikke nået at se alle. Men Rose var helt klart en af favoritterne. Sofie Gråbøl spiller eminent, og vi får et sjældent indblik i det at være psykisk syg. Derudover er der flere spændende personkarakterer og både humor og alvor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.