Populært sci-fi-computerspil med Mads Mikkelsen filmatiseres

Filmen produceres bl.a. af selskabet bag hypet gyser
Death Stranding Mads Mikkelsen
(© Death Stranding (Sony Interactive Entertainment / Kojima Productions))

Det her projekt kan virkelig blive en stjernebesat filmatisering. Computerspillet 'Death Stranding', der ligger til grund for filmen, er i hvert fald befolket af flere store navne, herunder to danskere.

Man finder bl.a. her navne som vores egen Mads Mikkelsen, videre til bl.a. Léa Seydoux, Norman Reedus, Margaret Qualley, mens man i biroller bl.a. ser instruktørerne Guillermo del Toro og danske Nicolas Winding Refn indtage spiluniverset.

Spillets bagmand, Hideo Kojima, er med sit eget produktionsselskab gået sammen med produceren Alex Lebovicis Hammerstone Studios - der bl.a. står bag en af dette års mest hypede gysere i form af Barbarian - for at udvikle spilfilmatiseringen. Det skriver Deadline.

 

SE OGSÅ BILLEDET: Mads Mikkelsen er nazi-skurk i 'Indiana Jones 5'

Filmens plot er stadig hemmeligholdt, men rygterne går på, at der vil blive introduceret både nye karakterer og elementer i universet.

Der er heller ikke endnu offentliggjort, hvem der skal skrive og instruere filmen, mens rollelisten også mangler at blive annonceret. Vi håber selvfølgelig på, at Mads Mikkelsen vil også indfinde sig i filmversionen af spillet.

Spillet 'Death Stranding' udkom i 2019 til PlayStation 4 og udspiller sig i USA efter en katastrofal begivenhed, som efterfølgende har fået farlige væsner til at indtage Jorden via en forbindelse mellem de levende og døde.

Mads Mikkelsen skal til januar indspille sin næste amerikanske film, gyseren 'Dust Bunny', men derefter kunne kalenderen måske godt være åben for et stort projekt som 'Death Stranding'.

Danskeren er allerede tilknyttet den annoncerede 'Death Stranding 2', som lige nu er ved at blive udviklet som spil.

'Death Stranding' har endnu ikke fået en premieredato.