Cookie- og Privatlivspolitik
Pilou Asbæk køber rettighederne til historien om Danmarks mest eftersøgte mand

Pilou Asbæk køber rettighederne til historien om Danmarks mest eftersøgte mand

Med Thure Lindhardt som medforfatter

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Bogen 'Amdi bliver til' skulle kun være i handel en enkelt dag før Politikens Forlag modtog de første forespørgsler på bogens rettigheder.

Det endte med at blive en af Danmarks mest efterspurgte skuespillere, Pilou Asbæk, der løb med rettighederne til biografien om Tvind-skaberen Mogens Amdi Petersen.

Bogen genskaber de første og formative 31 år af hans liv, der trods myndigheders og mediers bevågenhed gennem årtier stadig er omgærdet af mystik.

Den udkom i august og er skrevet af forfatter Rune Skyum Nielsen i nært samarbejde med skuespiller Thure Lindhardt.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk afslører: Denne dansker er alle i Hollywood interesserede i

Pilou Asbæk siger selv således om sit forhold til bogen:

- Da jeg læste 'Amdi bliver til', som på alle måder er sindssygt fascinerende og gennemarbejdet, måtte jeg død og pine sikre mig muligheden for at lave drama ud af fortællingen om Amdi.

- Bogen rummer i min optik en episk dramaserie på Fyn, i Jylland og den store verden om en af de helt store, sagnomspundne karakterer fra nyere Danmarkshistorie.

- Materialet er forrygende stærkt, og jeg kan slet ikke vente med at få det helt rigtige kreative hold samlet og komme ud over stepperne.

Netop Mogens Amdi Petersen er tidligere blevet døbt "Danmarks mest eftersøgte mand" i DR-serien af samme navn, der man mente at have opsporet den forsvunde dansker i Mexico.

Den tidligere forretningsmand gik under jorden efter at være blevet anklaget for underslæb og skattesvigt, der samlet oversteg 100 millioner danske kroner.

Det bliver uden tvivl spændende at se, hvordan den danske verdensstjerne har tænkt sig at dramatisere den vilde historie om den skandaliserede Amdi.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.