Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør slår fast: Elsket Guardians of the Galaxy-karakter er død

Instruktør slår fast: Elsket Guardians of the Galaxy-karakter er død

Ingen magiske genopstandelser

Stem op!
161
Stem ned!
0
(reset)

Bemærk: Artiklen indeholde spoilers for 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'.

Den første trailer til 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' landede i fredags - se den her - og lige nu er Guardians of the Galaxy Holiday Special aktuel på Disney+, derfor genudgiver i denne artikel, som første gang blev skrevet i november 2021:

Instruktør James Gunn er på vej med Guardians of the Galaxy Vol. 3, men det bliver uden en velkendt karakter.

Manuskriptet er skrevet, hvis indhold fik flere af skuespillerne til at græde. Men tårerne skyldes ikke, at fanfavoritten Yondu bliver genoplivet. Det slår Gunn fast på Twitter.

- ... så længe jeg er en del af the Guardians, er Yondu 100% død, for evigt, ingen magisk genopstandelse. Alt andet ville være en nedgørelse af hans offer, og hvad hans historie betyder for så mange mennesker.

Reaktionen kommer ovenpå en Twitter-bruger, der kækt skrev, at ingen forbliver døde i Marvels univers (med undtagelse af Onkel Ben fra Spider-Man).

LÆS OGSÅ: Han var savnet i 'Avengers: Endgame': Nu får mægtig Marvel-helt endelig filmdebut i 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Guardians of the Galaxy Vol. 2 ofrer Yondu sig selv for at redde Peter Quill aka Star-Lord. Og det er uden diskussion en af MCUs mest rørende dødsscener.

Vi er vilde med Michael Rookers præstation som Yondu, og han vil blive savnet i den næste film, men vi støtter Gunns beslutning, for når en afsked er så stærk, så skal man ikke pille ved den.

Rooker var faktisk tilbage i rollen som den blå Marvel-antihelt tidligere i år, da han lagde stemme til karakteren i Marvel-serien What if.... Her optrådte han i det andet afsnit, som omhandlede T'Challa, der blev Star-Lord.

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' får premiere den 4. maj 2023.

Guardians of the Galaxy Vol. 2' Reveals Yondu's New Look

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.