Harrison Ford afslører: Derfor sagde han ja til Marvel-rolle

Men bliver han til Red Hulk?
Billede
(© Star Wars: The Force Awakens / Lucasfilm)

Det kom som en overraskelse for mange, da det i oktober blev offentliggjort, at Harrison Ford bliver en del af Marvels filmiske univers, også kendt som MCU.

Stjernen overtager rollen som Thaddeus Ross fra sin afdøde kollega William Hurt, der gik bort i starten af 2022 - og er udset til at få en afgørende rolle i Captain America 4: New World Order samt en forventet optræden i Thunderbolts.

I et nyt podcast-interview med The Playlist's Binge Worthy udtaler den 80-årige skuespiller sig for første gang om rollen. Mange havde ikke regnet med, at Ford ville være interesseret i at medvirke i Marvels superheltefilm, men stjernen har en helt simpel forklaring på, hvorfor han sagde ja:

- Hey, hør nu her, jeg har lavet en masse ting. Nu vil jeg lave nogle af de ting, som jeg ikke har lavet.

 

LÆS OGSÅ: Guide: 10 superheltefilm du kan glæde dig til i 2023

Værten Mike DeAngelo prøvede herefter at lokket lidt mere ud af Ford omkring rollens omfang. Mange håber nemlig på, at vi kommer til at se General Ross udvikle sig til Red Hulk, som man kender fra tegneserieforlægget.

Men til det spørgsmål lavede Star Wars-skuespilleren blot en lynlås foran sin mund for at markere, at det må han ikke udtale sig om.

Vi ved, at Marvel har meget strenge regler omkring, hvad man må og ikke må sige - men flere antager, at det nok betyder, at Indiana Jones-stjernen får lov til at give den gas som en rød Hulk! Det ville i hvert fald være noget, som Ford ikke har lavet før på film.

Om den antagelse er rigtig, må tiden vise. 'Captain America 4: New World Order' er sat til at få premiere den 2. maj 2024.