Cookie- og Privatlivspolitik
En afskåret penis: Her er scenen, der var for langt ude til 'Terrifier 2'

En afskåret penis: Her er scenen, der var for langt ude til 'Terrifier 2'

Så langt ville instruktøren trods alt ikke gå

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Der er ingen tvivl om, at den blodige splatterfest Terrifier 2 er en af dette års mest omtalte gyserfilm. Grunden til det skal bl.a. nok findes i filmens yderst klamme mord samt historier om, at publikum både er besvimet og har kastet op i biografen.

Men hvor langt turde filmens skaber Damien Leone egentlig at gå med sine blodsjaskede grusomheder? Ikke helt så langt, som man måske skulle tro. Der var i hvert fald én scene, der selv for instruktøren var for langt ude.

Scenen skulle have involveret en afhugget penis, der bruges som et ballondyr af filmens skræmmende morder Art the Clown, der spilles lydløst og urovækkende af David Howard Thornton.

 

LÆS OGSÅ: Stephen King deler sin mening om ny klovnegyser

Således udtaler Damien Leone sig i et interview med Variety om scenen, der ikke endte i den endelige film:

- Art the Clown kan lide at lege med folks indvolde. Der er scenen, hvor han skærer en mands penis af. Han kunne have taget det længere. Vi havde samtaler om ting, han kunne gøre, når han tog fyrens penis af. Leone uddyber:

- Vi udforskede det og jokede om det, men så sagde vi: "Nej, det er alt for langt. Det er for usmageligt." Ideerne omfattede, muligheden af at lave et ballondyr ud af den, eller sådan noget. Instruktøren afslutter:

- Men det kan vi absolut ikke. Det var faktisk Davids [Howard Thornton] forslag. Vi forsøger altid at opmuntre hinanden og finde på syge ting, men det var for langt ude for mig.

 

LÆS OGSÅ: Det er "100% rigtigt", at folk besvimer og brækker sig

De splatterhungrende fans af 'Terrifier 2' kan dog tage det helt roligt. Forude venter nemlig allerede en fortsættelse, hvis det går efter Damien Leones hoved, der allerede har planer om en 'Terrifer 3'.

Med tanke på 2'erens store succes, kommer det efter al sandsynlighed også til at ske.

De kommer med en fortsættelse jo nok også til at ville overgå forgængeren i brutalitet, så det kan jo være, at Leone tager ideen om en afskåret penis som ballondyr op igen. Man har jo lov at håbe.

'Terrifier 2' har biografpremiere den 8. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.