Cookie- og Privatlivspolitik
Efter faldende seertal og skandale: Endelig gør Oscar-showet det eneste rigtige

Efter faldende seertal og skandale: Endelig gør Oscar-showet det eneste rigtige

En kovending, der er på sin plads

Stem op!
46
Stem ned!
0
(reset)

Der er godt nyt i Oscar-land. Det er nemlig blevet annonceret, at showet vil uddele samtlige 23 priser live ved næste års prestigefulde prisfest. Det skriver Variety.

Således har Oscar-boss Bill Kramer - CEO af the Academy of Motion Picture Arts and Sciences - udtalt følgende:

- Jeg kan bekræfte, at alle kategorier vil blive inkluderet i live-udsendelsen.

 

LÆS OGSÅ: Oscar vender tilbage til rødderne med én enkelt vært

Den gode nyhed kommer efter, at man ved sidste års Oscar-uddeling valgte at droppe hele otte kategorier fra live-udsendelsen, hvilket ikke så underligt afstedkom sin del af kritik. Der var tale om følgende kategorier:

Bedste originale score, Bedste makeup og hår, Bedste korte dokumentar, Bedste klipning, Bedste production design, Bedste korte animationsfilm, Bedste korte live-action-film og Bedste lyd.

Bill Kramer fortæller i denne forbindelse også hvordan, man med denne kovending altså vil favne og hylde alle aspekter af filmmediet. Som filmfan er det også det eneste, der giver mening, idet det er at underminere visse dele af branchen, som burde anses som et ligeværdigt erhverv med bl.a. skuespillere og instruktører.

LÆS OGSÅ: Seriemorder-film bliver Danmarks Oscar-bud i 2023 

Det er ikke den eneste ændring, vi kommer til at se i forhold til de seneste års shows. For hvor man bl.a. har forsøgt sig med en værtsløs prisfest, vender Jimmy Kimmel i 2023 tilbage i værtsrollen ved festlighederne, hvilket bliver hans tredje gang i manegen.

Det tyder på, at Oscar-uddelingen vender tilbage til sine mere klassiske dyder, det siden Kevin Hart i 2018 trak sig som vært for det følgende års show.

Efterfølgende har festen været ude i lidt af en turbulent periode. Bl.a. år uden værter samt faldende seertal over en længere periode (se grafen nederst) og ikke mindst sidste års skandale, hvor Will Smith gav Chris Rock en kæberasler live på tv.

Oscar-uddeling nummer 95 bliver sendt live natten til mandag den 13. marts dansk tid.

 

Oscar chart

Kilde: Wikipedia / Wayback Machine

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper

En "kæberasler" ligefrem. Det lignede mere en lussing.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.