Cookie- og Privatlivspolitik
Se billedet: Mads Mikkelsen er nazi-skurk i 'Indiana Jones 5'

Se billedet: Mads Mikkelsen er nazi-skurk i 'Indiana Jones 5'

Danskeren udtaler sig om rollen

Stem op!
217
Stem ned!
0
(reset)

Vi har længe vidst, at Mads Mikkelsen var en del af Indiana Jones 5. Men nu er hans rolle afsløret og det første officielle billedet offentliggjort.

Se billedet nederst.

Det sker via Empire Magazine, der kan skrive, at danskeren skal spille nazi-skurken og rumforskeren Voller, der er delvist inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, der blev NASA-ingeniør.

I et interview bekræfter medforfatter Jez Butterworth rygterne om, at 'Indiana Jones 5' foregår med rumkapløbet som bagtæppe. Filmen vil udspille sig i 1969, hvor amerikanerne vil være de første på månen før Rusland.

 

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen scorer rolle i ny amerikansk gyserfilm 

Men en ubehagelig sandhed går op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister. "Men hvor meget eks, det er, det er spørgsmålet?" konkluderer Butterworth.

- Han er en mand, som gerne vil rette på nogle fejltrin fra fortiden, fortæller Mikkelsen om sin karakter Voller.

- Der er noget, som kunne gøre verden til et bedre sted at bo i. Han ville elske at få fingre i det. Indiana Jones vil også gerne have fat i det. Og så har vi en historie.

Dermed lyder det altså til, at Mads Mikkelsens Voller bliver filmens hovedskurk overfor Harrison Fords ikoniske ærkelog.

På sit hold har danskeren bl.a. Body Halbrook, der spiller den ondsidende Klaber, som kalder sig selv for "Mads' skødehund".

'Indiana Jones 5' får premiere den 29. juni 2023.

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.