Producer afslører: Derfor er en kvindelig udgave af 'The Expendables' droppet

'The Expendables 4' får premiere næste år 
The Expendables 3 Arnold Schwarzenegger
(© The Expendables 3 (Lionsgate))

Der har i flere år verseret rygter om en spin-off af den eksplosive action-franchise The Expendables. Nemlig en film med et kvindeligt cast i front under titlen The ExpedaBelles.

Universet er nemlig allerede rig på mænd. Bl.a. Arnold SchwarzeneggerBruce WillisChuck NorrisJet LiJean-Claude Van DammeHarrison Ford og Mel Gibson.

For en god håndfuld år siden var Robert Luketic endda sat til at skulle instruere den kvindebårne film, mens også en synopsis har været offentliggjort. Desuden har rygter også gået på, at rollebesætningen ville byde på bl.a. Milla Jovovich, Meryl Streep og Cameron Diaz.

 

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone drev Dolph Lundgren til vanvid på 'The Expendables'

Nu lader det dog til, at filmen ikke bliver til noget. Overhovedet. For efter at have været i udviklingslimbo i flere år, udtaler filmens producer Jeffrey Greenstein sig nu om den kvindelige version af action-franchisen. Det skriver The Hollywood Reporter.

- Det handler egentlig bare om at arbejde med talentfulde mennesker [...] Vi havde forsøgt at udvikle 'The ExpendaBelles', en kvindelig version af 'The Expendables', men mit problem med det projekt var altid at finde en måde at retfærdiggøre, hvorfor vi ville have et kvindehold.

 

LÆS OGSÅ: Jason Statham får tæsk af ny skurk fra 'The Expendables 4'

Jeffrey Greenstein uddyber:

- I stedet for at forsøge at forklare det, hvorfor så ikke bare have seje kvinder på det almindelige hold? I stedet for at skulle forklare, hvorfor en kvindelige karakter kom dertil og alt det der, så gør du bare, hvad du ville gøre med en mand: Vis dem, hvor de sparker røv.

Det er altså ikke fordi, der mangler seje actionkvinder, men fordi, de jo lige så godt kan indgå på det hold af expendables, der allerede er i spil, hvilket kun giver god mening.

Man finder da også i denne kommende The Expendables 4 bl.a. Megan Fox på rollelisten, det side om side med Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren og Randy Couture samt Curtis '50 Cent' Jackson, Andy Garcia og Iko Uwais.

'The Expendables 4' har biografpremiere den 21. september 2023.