Jennifer Aniston smider tøjet i ny billedserie: "Jeg er fucking ligeglad"

Stjernen har givet et opsigtsvækkende interview
Billede
(© Horrible Bosses 2 / New Line Cinema)

Jennifer Aniston har trukket flere overskrifter efter et opsigtsvækkende interview med Allure Magazine under titlen "Jennifer Aniston har ikke noget at skjule" akkompagneret af en billedeserie med den letpåklædte stjerne.

Se et udsnit af billederne nederst – eller læs hele interviewet her.

Den 53-årige skuespiller fik delt en god portion budskaber i artiklen, der bl.a. omhandler filmstjerner, sociale medier, barnløshed og sin egen attitude til verden.

Aniston udtaler om nutidens filmstjerner:

- Jeg føler, at det er ved at dø ud. Der er ikke flere filmstjerner mere. Der er ingen glamour mere. Selv Oscar-festerne var sjove førhen.

 

LÆS OGSÅ: Se billedet: Marvel-ikon er kåret som verdens mest sexede mand 

Friends-ikonet var også helt ublu i sin mening om sociale medier:

- Jeg hader sociale medier. Jeg er ikke god til det… det er tortur for mig.

Skuespilleren forklarer, at hun egentlig i første omgang kun kom på Instagram for at lave reklame for et nyt produkt, men det blev udskudt, da pandemien ramte – og hun blev ”fanget derinde”.

I dag har Jennifer Aniston over 40.7 millioner følgere, og da hun i første omgang oprettede sig derinde, skulle app’en have crashet.

Hun påpeger i samme ombæring af manglen på iPhones og sociale medier måske er det, som gør, at 'Friends' stadig er populært i dag:

- Vi elskede virkelig hinanden og passe virkelig på hinanden. Jeg ved ikke, hvorfor det stadig resonerer så godt med folk; der var ingen iPhones. Det er bare mennesker, der snakker med hinanden. Ingen taler med hinanden mere.

 

LÆS OGSÅ: Ny Hunger Games-film får Jennifer Lawrence til at føle sig gammel

Stjernen åbner også op om en svær periode i sit liv i 30’erne og 40’erne:

- Jeg har været igennem noget virkelig lort, og hvis jeg ikke var gået igennem det, var jeg aldrig blevet den, som det var meningen, at jeg skulle være.

- Det er derfor, jeg er så taknemmelig for alle de lorte ting. Ellers ville jeg være blevet siddet fast i at være den her person, som var så bange, så nervøs, så usikker over, hvem de er.

Ifølge interviewet drikker Aniston sin smoothie færdig og rækker ud efter sine cigaretter: "Og nu, er jeg fucking ligeglad".

Skuespilleren lukker ligeledes op om et meget sårbart emne, som også har været med til at gøre en periode af hendes liv til "lort", nemlig ufrivillig barnløshed. Hun fortæller åbnet om at have fået foretaget bl.a. reagensglasbehandling (IVF).

Hun forholder sig ligeledes til de mange løgne som diverse medier har spredt om hende, fx at eks-manden Justin Theroux forlod hende, fordi hun ikke ville have børn - og konstaterer: "Jeg har intet at skjule længere".

Jennier Aniston er på filmfronten på vej med to film, nemlig et sportsdrama med titlen 'Hail Mary' og med efterfølgeren til Murder Mystery over for Adam Sandler.

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)