Cookie- og Privatlivspolitik
Her er filmene på vej med Hollywood-darlingen Timothée Chalamet

Her er filmene på vej med Hollywood-darlingen Timothée Chalamet

Aktuel i biografen med 'Bones and All'

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Hollywood-darlingen Timothée Chalamet fik sit store gennembrud med Call Me By Your Name i 2017 og har lige siden haft travlt med anmelderroste film som Lady Bird, Little Women og Beautiful Boy. Sidste år fik han hovedrollen i storfilmen Dune, der vandt 6 Oscars.

Nu er han biografaktuel i den romantiske kannibalfilm Bones and All, der fik 10 minutters stående bifald ved verdenspremieren i Venedig.

 

LÆS OGSÅ: Se den chokerende scene: Hyggeaften med pigerne afløses af blodigt kannibalbid

Filmen følger den attenårige Maren og den rodløse Lee. Maren tvinges hurtigt til at lære, hvordan man overlever et liv på bunden af samfundet i Ronald Reagans Amerika. De to mennesker mødes i deres fælles trang efter menneskekød, og de følges på en lang rejse, som tager dem igennem gemte korridorer og lukkede døre.

Trods de bedste intentioner, leder deres veje tilbage til en skræmmende fortid og til en skillevej, som vil afgøre, om deres kærlighed kan overleve deres skyggesider.

Vi har i anledning af premieren på 'Bones and All' opdateret vores overblik over Timmys kommende film.

Se de kommende 3 film med Timothée Chalamet på rollelisten herunder:

Dune / Chiabella James

Foto: Chiabella James / Warner Bros.

Dune: Del 2

Det episke sci-fi-eventyr, Dune, var sidste år nomineret til hele 10 Oscars og vandt tilmed 6 af dem. Chalamet spillede hovedrollen Paul Atreides, der er arving til et aristokratisk dynasti på planeten Arrakis.

I efterfølgeren, der vil tackle den sidste tredjedel af Frank Herberts bog, vil Chalamet nu bl.a. spille overfor for Elvis-stjerne Austin Butler samt Christpher Walken, der skal spille den onde kejser. 

'Dune' får dansk biografpremiere den 1. november 2023.

Wonka

Foto: Warner Bros.

Wonka

Paddington-instruktøren Paul King skal fortælle forhistorien om den excentriske fabriksejer Willy Wonka med Timothée Chalamet i hovedrollen som en yngre udgave af chokolade-entusiasten. 

Oprindelseshistorien 'Wonka' kommer eftersigende til at inkludere flere musikalske numre, som vil sende Chalamet gennem flere måneders sang- og danseundervisning.

Willy Wonka-karakteren er tidligere blevet spillet af Gene Wilder og Johnny Depp, og netop sidstnævnte skuespiller er Timothée Chalamet før blevet sammenlignet med i en Superbowl-reklame tidligere i år, hvor Chalamet sås som Depp-karakteren Edward Scissorhands søn.

'Wonka' får biografpremiere i 2023.

 

Going Electric

Chalamet har også en musikfilm forude, når den unge skuespiller skal portrættere den legendariske musiker Bob Dylan i 'Going Electric'.

Filmen vil skildre Bob Dylans overgang fra at være sin generations talerør til pludselig at blive mere rocket. Derudover vil den også fokusere på tiden, hvor Dylan fik sit gennembrud.

Instruktøren er James Mangold, der bl.a. har instrueret Le Mans '66Logan og i 2005 stod bag Johnny Cash-fortællingen Walk the Line. Senere i år står han også bag kameraet til den femte Indiana Jones-film med Harrison Ford.

Vi har dog ikke hørt noget nyt om filmen i et år, så spørgsmålet er, om den stadig er på tegnebrættet, eller om den er aflyst...

'Going Electric' afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.