Cookie- og Privatlivspolitik
Forfatter afslører genial idé til skrottet komedie-fortsættelse: Jim Carrey med Satans kræfter!

Forfatter afslører genial idé til skrottet komedie-fortsættelse: Jim Carrey med Satans kræfter!

Titlen var den rammende 'Brucifer'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

I 2003 blev verden beriget med komedien Bruce Almighty, der har Jim Carrey i hovedrollen som en helt almindelig mand, der pludselig får guddommelige kræfter og nu skal forsøge at gøre Guds arbejde.

Filmhistorien er fyldt med film, der aldrig blev lavet. Herunder også fortsættelser. Og det er netop tilfældet med denne komedie, der ganske vist i 2007 fik en form for efterfølger i Evan Almighty, der fokuserede på Steve Carells rolle, mens Jim Carrey altså ikke var med.

Medforfatteren af 'Bruce Almighty', Steve Koren, forsøgte dog i sin tid at lave en fortsættelse med Jim Carrey, der i stedet for Gud som sidekick, ville have fået Lucifer aka Satans mægtige kræfter. Titlen var meget passende 'Brucifer'. Det skriver Syfy.

 

LÆS OGSÅ: 5 sjove og vilde historier om Jim Carrey

Grunden til, at 'Brucifer' aldrig blev til noget, hænger nok bl.a. sammen med, at 'Even Almighty' ikke blev en økonomisk succes, hvilket ellers var tilfældet med forgængeren. Jim Carrey skulle ifølge Steve Koren ellers have været ganske opsat på idéen.

Plottet i 'Brucifer' var, at Bruces hustru, der blev spillet af Jennifer Aniston i den første film, skulle være død på tragisk vis, hvilket ville få Bruce til at betvivle sin tro, selvom han jo faktisk havde mødt Gud.

I både 'Bruce Almighty' og 'Evan Almighty' blev Gud som bekendt spillet af Morgan Freeman, men hvorvidt han også ville have indtaget den djævelske rolle i denne nu skrinlagte tredje film, vides ikke.

Øv. Men hvis du har fået lyst til at gense 'Bruce Almighty', så kan du her, se hvilket streamingtjenesten, som den er tilgængelig på.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.