Den næste film fra manden bag 'Human Centipede' lyder virkelig syg - men ingen "tør" vise den

Mon vi får den at se i biografen?
The Human Centipede (First Sequence)
(© The Human Centipede (First Sequence) / Bounty Films)

En gruppe mennesker, der bliver syet sammen fra mund til anus for således at udgøre et art menneskeligt tusindben lyder virkelig sygt. Og det er det bestemt også!

I de tre Human Centipede-film er det netop dette koncept, som filmens instruktør Tom Six eksekverer på opkastfremkaldende vis.

Nu er den berygtede instruktør på vej med en ny film i form af The Onania Club, der beskrives som "en kulsort satire om den forfærdelige verden, vi lever i i dag."

LÆS OGSÅ: Pennywise får blodig kamp til stregen af denne ulækre dræberklovn

I filmen følger man en gruppe kvinder, der bliver seksuelt ophidset af andres ulykke og bl.a. masturberer grundet forfærdelige tragedier som terrorangrebet på World Trade Center den 11. september i 2001.

'The Onania Club' har dog været i et limbo i efterhånden nogle år, da en distributør endnu ikke er hoppet på filmen. Nu har fans imidlertid sat en kampagne i søen for at få filmen udgivet globalt. Det skriver Vice.

Tom Six er desuden begyndt at poste YouTube-videoer om bl.a. filmindustrien og censur. Han fortæller bl.a. om sin kommende film:

- Jeg mener, at 'The Onania Club' er mit bedste arbejde til dato. Det er som en smuk blomst, der vokser på en massegrav.

LÆS OGSÅ: Ny og meget blodig klovne-gyser får publikum til at besvime og brække sig

Det lyder med andre ord til at være en virkelig syg omgang. Nu er det også svært at tro andet, når det kommer fra manden bag The Human Centipede-filmene.

Selvom her dog er tale om en styg omgang, er det altså ikke uden en vis portion grotesk humor, som Tom Six da også fortæller:

- Jeg vil, at mine film skal være radikale, noget du aldrig har set før, og det afspejler altid min meget stærke kærlighed til mørk humor.

LÆS OGSÅ: Top 10 brutale og klamme fælder fra Saw-filmene

Hvorvidt vi kommer til at se filmen - eller hvornår - er altså på nuværende tidspunkt uklart. Instruktøren fortæller selv, at 'The Onania Club' er blevet afvist af alle store filmfestivaler, hvor en dog fortalte, at de elskede filmen, men at de aldrig ville kunne vise den.

Hvorvidt Tom Six smører tykt på, må indtil videre stå hen i det uvisse. Virkeligheden er dog, at der endnu ikke er en distributør, der har købt filmen for at sende den ud i biografer verden over.

Om prisen på filmen fra skaberens side er for høj, om 'The Onania Club' er for dårlig, om der er tale om censur, eller om det er noget helt andet, der er på spil lader vi blafre i vinden. Indtil videre.