Britney Spears raser mod Stranger Things-stjernes idé: "Hey, jeg er ikke død!"

Popidolet er ikke interesseret i en film om sit liv
Britney Spears Crossroads
(© Crossroads (Paramount Pictures))

Skuespillere har nok sin del af roller, de drømmer om at få lov til at spille. Stranger Things-stjernen Millie Bobby Brown ville elske at portrættere Britney Spears i en film om popstjernens liv. Det skriver Complex.

Denne drømmerolle afslørede den 18-årige stjerne under et interview i Drew Barrymore Show, hvor Brown snakkede om at skulle portrættere en virkelig person:

- Jeg tror, ​​at hendes historie først og fremmest resonerer med mig, fortalte Brown til Barrymore om rollen som Spears og uddbyer:

- Bare at vokse op i offentligheden, at se hendes videoer, se interviews med hende, da hun var yngre […] Jeg kender hende ikke, men når jeg ser på billeder af hende, føler jeg, at jeg kunne fortælle hendes historie på den rigtige måde - og kun hendes.

 

LÆS OGSÅ: Se Stranger Things-stjerne som fordrukken, morderisk julemand

Der er måske også ligheder de to stjerner imellem. I hvert fald med tanke på, hvordan både Brown og Spears i en meget ung alder ramte verdens søgelys.

Henholdsvis som 12-årig i serien Stranger Things og Spears som blot 11-årig i Disneys 'The Mickey Mouse Club', inden hun udgav debuten '...Baby One More Time' i 1999 som 17-årig.

Nyheden er dog ikke gået hovedpersonens egen næse forbi, og Britney Spears har i et Instagram-opslag skrevet: "Jeg har hørt om folk, der vil lave en film... hey, jeg er ikke død!!!"

Ergo ligger det ikke lige til højrebenet at få stjernens accept til en biografi, men på den anden side har der været en del succesrige, biografiske musikfilm de seneste år - bl.a. Bohemian RhapsodyRocketman og Elvis - så det er ikke helt helt utænkeligt, at Millie Bobby Brown på et tidspuknt får sit Spears-ønske opfyldt.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Channel 8 (@britneyspears)

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)