Spilletiden afsløret: 'Avatar 2' bliver lang – meget lang!

James Cameron har allerede forsvaret det
Billede
(© Disney)

 Vi har ventet i 13 år på en opfølger til Avatar fra 2009. Nu lander Avatar 2: The Way of Water så endelig i biografen, og det forlyder, at vi få en meget lang film for at gøre op med ventetiden.

Ifølge The Hollywood Reporter skulle 'Avatar 2' have en spilletid på – og hold nu fast – 190 minutter eller 3 timer og 10 minutter.

Dermed bliver den nye film 29 minutter længere end den første film, der havde en spilletid på 2 timer og 41 minutter.

 

LÆS OGSÅ: James Cameron sammenligner sine nye Avatar-film med 'Ringenes Herre'

'Avatar 2' bliver dog ikke instruktør James Camerons længste film, Titanic fra 1997 var således 3 timer og 17 minutter lang.

Disney har endnu ikke bekræftet spilletiden på 'Avatar 2', men den dukkede op på flere amerikanske biografers hjemmesider, da de offentliggjorde den officielle censur på PG13. Det skriver The Hollywood Reporter.

Tidligere har vi skrevet, at spilletiden formentlig ville ramme 3 timer - noget som James Cameron var ude og forsvare, da han udtalte:

- Jeg gider ikke høre nogen beklage sig over længden, når de sidder og bing-watcher [tv-serier] i otte timer… Jeg kan næsten skrive denne del af anmeldelsen. "Den pinefulde tre timer lange film…"

- Jeg har det bare sådan, gider I lade mig fucking være? Jeg har set mine børn sidde og se fem timelange episoder i træk. Det store sociale paradigme, der skal ændre sig, er, at det er okay at rejse sig for at gå ud og tisse.  

'Avatar 2: The Way of Water' får premiere den 14. december.

Se traileren herunder:

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)