Cookie- og Privatlivspolitik
Ny og meget blodig klovne-gyser får publikum til at besvime og brække sig

Ny og meget blodig klovne-gyser får publikum til at besvime og brække sig

Det lyder helt vildt!

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Vi har tidligere skrevet om 'Terrifier 2'. Nu er klove-gyseren så blevet vist i USA, og det lover ”godt” for os, der kan lide gys!

’Terrifier 2’ fik nemlig biografpremiere i den forgangene weekend, og det har skabt flere vilde reaktioner på Twitter.

En biografgænger fortæller, at hans ven kastede op undervejs, mens han så fem forlade salen. ”Jeg elsker det”, afslutter han sit Tweet.

Efterfølgende kunne samme person dele et foto af sin ven, som var besvimet og fik professionel hjælp. Han understreger dog, at han anbefaler filmen. Det lyder altså som en vanvittig oplevelse!

 

LÆS OGSÅ: Se traileren og læs mere 'Terrifier 2' her

En anden kalder filmen for ”meget blodig” og afslører, at personen bag ham i biografen gik kold undervejs i filmen og væltede ned af sin stol.

En tredje fortæller, at der også var en person til hans visning, som besvimede, og han understreger, at 'Terrifier 2' absolut ikke er for folk med "sarte maver" (weak stomachs, red.)

Ingen af tilfældene kan bekræftes, men det virker til, at Art the Clown har en vis effekt på sine seere. Og du er hermed advaret på forhånd!

'Terrifier 2' har ikke en premieredato i Danmark pt, den første film kan dog ses på Amazon Prime.

 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mila

Hvornår udkommer den i Danmark den er jo udkommet i usa

Søren

Det virker fuldkommen tåbelig at kino.dk deler det her content i deres feed. Nyheden baserer sig udelukkende på andres udtalelser på Twitter, for en film som med al sandsynlighed ikke får biografpremiere og hvor etteren kan ses på en streamingtjeneste.

Hvis det i bedste fald er irrelevant, så hopper kommunikationskæden helt af, da et redaktionel indgreb finder det nødvendigt at oversætte til de læsere, der nok forstår det engelske Weak stormachs, men ikke en dansk metafor. WTF (hvad-fanden-er-meningen)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.