Mesterdetektiv vender tilbage i nyt Halloween-mysterium med stjernespækket rolleliste

'Hauting in Venice' får premiere i 2023
Billede
(© Mordet på Orientekspressen / Nordisk Film)

Efter Mordet i Orientekspressen og Døden på Nilen er Kenneth Branagh klar til at tage en tredje tørn som mesterdetektiven Hercule Poirot.

Titlen bliver A Haunting in Venice og er selvfølgelig igen baseret på Agatha Christies bogforlæg.

Filmen følger Poirot til Halloween, hvor han kastes ud i et nyt mordmysterium i Venedig, da detektiven deltager i en seance på et hjemsøgt palads, hvor en af gæsterne slås ihjel.

Ligesom med de to foregående i filmserien, er det også Kenneth Branagh der instruerer. Han udtaler om det kommende projekt:

- Baseret på en kompleks, ikke så kendt krimi, der udspiller sig på Halloween i en billedsmuk by, er en fantastisk mulighed for os som filmskabere, og vi er henrykte over chancen for at levere noget, der får det til at løbe koldt ned ad nakken på vores loyale filmpublikum.

 

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen instruerer ny amerikansk western - spiller selv dansker

'A Hauting in Venice' har som de foregående film samlet et imponerende line-up af både rutinerede og kommende stjerner:

Tina Fey (30 Rock), Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Michelle Yeoh (Tomorrow Never Dies), Kyle Allen (West Side Story), Camille Cottin (House of Gucci), Jude Hill (Belfast), Ali Khan (The School for Good and Evil), Emma Laird (Mayor of Kingstown), Kelly Reilly (Yellowstone) og Riccardo Scamarico (John Wick 2).

'A Haunting in Venice' får premiere den 14. september 2023.