Henry Cavill vender tilbage som Superman - ny solofilm er under udvikling

Får vi endelig 'Man of Steel 2'?
Man of Steel Superman Henry Cavill
(© Man of Steel (Warner Bros.))

Vi skal små 10 år tilbage i tiden, der fik vi den første Superman-solofilm med Henry Cavill i titelrollen, nemlig med Man of Steel.

Nu rygtes det, at den 39-årige skuespiller vender tilbage i den røde kappe efter debuten, der blev instrueret af Zack Snyder.

Henry Cavills første film som manden af stål var desuden også startskuddet på DCEU, DC's Extended Universe. Et filmisk univers, der har budt på en længere række af titler, der mildt sagt har delt vandene.

 

LÆS OGSÅ: Dwayne Johnson lover, at han skal slås med Superman

Her finder man titler som Batman v Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman, Justice League, Aquaman, Birds of Prey, The Suicide Squad og nu den biografaktuelle Black Adam. Forude venter bl.a. Shazam! Fury of the Gods og The Flash.

Det blev dog aldrig til en opfølger til 'Man of Steel' med Henry Cavill i hovedrollen. Indtil nu. Noget tyder nemlig på, at Man of Steel 2 er under udvikling hos selskabet bag. Det skriver The Hollywood Reporter.

Warner Bros. leder således øjensynligt efter en manuskriptforfatter til en fortsættelse. Det tyder altså ikke umiddelbart på, at David S. Goyer vender tilbage som forfatter eller Zack Snyder som instruktør.

LÆS OGSÅ: Henry Cavill er ikke færdig som Superman

Filmselskabet skulle desuden også have en ønskeliste med instruktører til projektet. Her skulle man bl.a. finde Christopher McQuarrie, der står bag de nyeste Mission: Impossible-film samt de kommende to, Dead Reckoning del 1 og del 2.

Selvom intet altså endnu er offentliggjort, kunne det godt tyde på, at Henry Cavills Superman kommer til at få en større rolle at spille i fremtidige DCEU-film.

Bl.a. også med tanke på, at Dwayne Johnson har udtalt, at han i rollen som Black Adam gerne ser sig selv i kamp med netop Superman.

'Black Adam' kan ses i biografen nu.