Halloween-legende sender sin ikoniske karakter på pension efter 44 år

En gyser-epoke slutter
Halloween Ends Jamie Lee Curtis Michael Myers
(© Halloween Ends (UIP))

Det hele startede i 1978 med John Carpenters slasher-klassiker Halloween. Det var her, vi første gang mødte den legendariske seriemorder Michael Myers og den seje overlever Laurie Strode, som blev spillet af en dengang blot 20-årig Jamie Lee Curtis.

Gyserfilmen har siden affødt en længere række kapitler i franchisen, hvor man har mødt Curtis-karakteren i syv ud af de i alt 13 film, når man tæller den biografaktuelle Halloween Ends med.

I 2018 blev både Myers og Strode nemlig atter vakt til live i biografmørket med rebootet og fortsættelsen Halloween, som blev fulgt op af Halloween Kills.

 

LÆS OGSÅ: 10 gyserfilm du skal se, hvis du elsker 'Scream'

Nu gælder det så den nye og tredje film, hvad der lader til at blive det afsluttende kapitel med den i dag 63-årige Curtis som Strode. Det fortæller hun om i et interview hos ET:

- Det er meget følelsesladet. Jeg sagde farvel til en gruppe mennesker, som jeg har lavet tre film med (de tre nye i serien, red.). Jeg har sagt farvel til en kvinde, som jeg har skildret i 44 år:

- Privilegiet ved det og Laurie Strodes ære og hendes rejse har været meget følelsesladet, meget smertefuldt og tilfredsstillende […].

LÆS OGSÅ: Denne film turde gysermesteren Stephen King ikke at se færdig

Det tyder altså ret meget på, at 'Halloween Ends' bliver vores sidste møde med Laurie Strode - i hvert fald i skikkelse af Jamie Lee Curtis.

Det ser ud til at blive en brutal finale. Se blot fotoet herunder fra Jamie Lee Curtis' Instagram, hvor hun er fyldt med blå mærker - men dog stadig holder humøret højt!

Men man skal aldrig sige aldrig, i 'Halloween: Resurrection' (2002) fik Laurie Strode nemlig hugget hovedet af - og der troede man også, at det var Curtis' sidste optræden i den ikoniske rolle.

Hvorvidt Myers også lægges i graven med den nye Halloween-film er nok mere tvivlsomt, da genren for længst har bevist, at det er umuligt at holde en elsket morder nede.

'Halloween Ends' har biografpremiere den 13. oktober 2022.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)