Én dum bemærkning kostede måske Pierce Brosnan rollen som Batman

Nu får han dog chancen som en anden superhelt
Billede
(© Black Adam / Warner Bros.)

Tim Burtons Batman fra 1989 blev som bekendt et kæmpehit i alverdens biografer, og Michael Keaton står stadig som en af de bedste skuespillere, som har portrætteret Nattens ridder.

Men det kunne meget vel have været irske Pierce Brosnan, der skulle spille Bruce Wayne, havde det ikke været for én enkelt dum bemærkning, som skuespilleren afslører her 33 år senere:

- Jeg kan huske, at jeg sagde noget dumt til Tim Burton. Jeg sagde: "Jeg kan ikke forstå, hvorfor en mand skulle have lyst til at have underbukserne udenpå bukserne", fortalte Brosnan ifølge Entertainment Weekly i The Tonight Show.

 

LÆS OGSÅ: De første reaktioner på The Rocks superheltefilm er for vilde: "Han slår alt og alting ihjel"

Skuespilleren fortryder dog retrospektivt intet, og det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at han havde fået rollen, selvom han havde ungået at kommentere på underbukserne:

- Den bedste mand fik jobbet, siger han om Keaton og anerkender sit nederlag.

Nu kan den tidligere James Bond-stjerne dog selv iføre sig kappe og maske i superheltefilmen Black Adam, hvor han spiller Doctor Fate. Om ham siger Brosnan i The Tonight Show:

- Doctor Fate og jeg var bestemt til at mødes på et tidspunkt.

I filmen spiller han over for Dwayne Johnson, der har titelrollen som antihelten Black Adam. Doctor Fate er en del af Justice Society of America, et superheltehold bestående af helte som Hawkman, Atom Smasher og Cyclone.

Black Adam får biografpremiere den 19. oktober.