Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 9 år i udlandet: Kim Bodnia vender hjem til rolle i stor dansk film

Efter 9 år i udlandet: Kim Bodnia vender hjem til rolle i stor dansk film

Ikonisk fortsættelse får danskeren hjem

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Kim Bodnia har ikke medvirket i en dansk film siden Skytten og Alle for to, som begge udkom i 2013. Nu, ni år senere, vender den 57-årige skuespiller tilbage til Danmark.

Rollen, der skulle lokke ham tilbage fra en succesfuld karriere i udlandet, er i Ole Bornedals opfølger til gyseren Nattevagten fra 1994 – en film der var med til at kickstarte Kim Bodnias karriere i første omgang, inden han ramte stratosfæren i Pusher to år senere. Derfor er det ikke underligt, at Bornedal er den, der har formået at hente danskeren hjem.

Kim Bodnia har senest opnået stor succes i de amerikanske tv-serier Killing Eve og The Witcher, som begge er umådeligt populære rundt om i verden. Men nu går turen altså tilbage til de hjemlige himmelstrøg som Jens, der er hovedpersonen Martins (Nikolaj Coster-Waldaus) bedste ven.

 

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau vender tilbage i 'Nattevagten 2': Premieredatoen afsløret

I Nattevagten - dæmoner går i arv er den tragiske hændelse på Retsmedicinsk Institut for knapt 30 år siden aldrig blevet glemt.

Datteren Emma har taget et job som nattevagt selvsamme sted, der drev hendes mor Kalinka til selvmord - og som hendes far Martin lever med alvorlige mén efter.

Emma opsøger den psykopatiske seriemorder kommissær Wörmer for at få nogle svar. Men det uautoriserede møde i hans isolationscelle vækker kommissæren op fra sin koma, hvilket sætter en kæde af skæbnesvangre begivenheder i gang. Et blodigt hævntogt venter!

Udover Coster-Waldau og Bodnia består rollelisten af Fanny Bornedal, Paprika Steen, Sonja Richter, Alex Høgh Andersen og Christopher Læssø.

Nattevagten – dæmoner går i arv får biografpremiere den 25. december 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.