Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 20 år vender legendarisk 80'er-instruktør tilbage med storslået sci-fi-film

Efter 20 år vender legendarisk 80'er-instruktør tilbage med storslået sci-fi-film

Der er allerede store stjerner på rollelisten

Stem op!
257
Stem ned!
0
(reset)

Hvis navnet John McTiernan ikke umiddelbart siger dig noget, så gør filmtitler som Die Hard og Predator nok. Den amerikanske filmskaber står nemlig bag disse to skelsættende 80'er-klassikere.

I 90'erne fortsatte han med titler som The Hunt For Red October og Last Action Hero samt fortsættelsen Die Hard with a Vengeance. Mens hans seneste film Basic er helt tilbage fra 2003 - og dermed vil det have været 20 år mellem hans seneste film og den nye, som forventes at lande i næste år.

Fordi nu vender den 71-årige John McTiernan imidlertid tilbage til instruktørtjansen med en ny film, der er sat til at starte optagelser i Paris dette efterår. Det skriver World of Reel.

 

LÆS OGSÅ: Bruce Willis afviser - har ikke solgt sit ansigt

Filmens titel er Tau Ceci Foxtrot - tidligere 'Tau Ceti 4' - mens rollelisten bl.a. byder på Uma Thurman og Laurence Fishburne.

'Tau Ceci Foxtrot' er en science fiction-film, der følger en gruppe oprørere, som tager på et togt for at dræbe de oligarker og militære bøller, der terroriserer en krigshærget planet i det fjerntliggende solsystem Tau Ceti.

Der er indtil videre offentliggjort et stykke concept art fra filmen, der også er forfattet af John McTiernan. Det kan du se herunder.

'Tau Ceci Foxtrot' afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.