Bill Murray anklaget af flere kolleger: "Han greb mig i anklerne og smed mig i skraldespanden"

Den populære skuespiller er havnet i en shitstorm
Broken Flowers
(© Broken Flowers / Focus Features)

Den folkekære skuespiller Bill Murray er kommet i stormvejr på grund af nogle udtalelser fra flere skuespillere, som sætter den 72-årige filmstjerne i dårligt lys.

Skuespilleren Seth Green (Robot Chicken) er den seneste i rækken af kolleger, der afslører grimme deltajer om Murray. Historien kommer via Uproxx i YouTube-showet Good Mythical Morning og tager sit udgangspunkt, hvor Green som niårig medvirkede i det populære komedieshow 'Saturday Night Live'.

 

LÆS OGSÅ: Skandaleramt Harry Potter-stjerne forklarer nu sin uacceptable opførsel

Seth Green var med i showet som en del af et nyhedsprogram, hvor Mary Gross udspurgte ham om, hvad børn synes om julen. Murray var vært for hele SNL-episoden, og da han så Green sidde på et armlæn, gjorde han et stort nummer ud af at sige, at der skulle han sidde. Green udtaler:

- Og jeg tænkte: 'Det er absurd. Jeg sidder på sofaens armlæn. Denne sofa er meget længere. Venligst skrid.' Og han sagde: 'Det er min.'

Men det stopper ikke der, som Green afslører:

- Han tog mig i anklerne, holdt mig med hovedet nedad... Han dinglede mig hen over en skraldespand, og han sagde: 'Affaldet går i skraldespanden.' Og jeg skreg, og jeg svingede med armene, slyngede vildt, fuld kontakt med hans baller. Han smed mig i skraldespanden, skraldespanden vælter. Jeg var forfærdet. Jeg løb væk, gemte mig under bordet i mit omklædningsrum og græd bare.

Der er ifølge Variety ikke kommet nogen kommentar fra Bill Murray eller hans repræsentanter.

Udtalelserne kommer i kølvandet på skuespilleren Geena Davis, der i sidste uge også delte en kritisk historie om Murray. Her afslørede Thelma & Louise-stjernen, at hun blev råbt ad i forbindelse med en film, de to indspillede i 1990, nemlig komedien 'Quick Change'.

 

LÆS OGSÅ: Will Smith lander første filmprojekt siden Oscar-skandale

Ifølge The Times UK skulle Murray angiveligt have skreget hende ind i hovedet i hendes trailer, fordi hun var for sent på den, selvom hun sad og ventede på garderoben. Han fulgte således efter hende hele vejen til filmoptagelserne, hvor han fortsatte med at råbe ad hende foran 100 kolleger og filmmedarbejdere.

I april tidligere på året blev en film decideret suspenderet af filmselskabet Searchlight, fordi Bill Murray udviste upassende opførsel på optagelserne af 'Being Mortal' instrueret af Aziz Ansari. Og helt tilbage i 2000 konfronterede Lucy Liu skuespilleren og fremhævede ”adskillige fornærmelser”, der i sidste ende betød, at en scene i Charlie's Angels blev skrevet om uden hans vidende.

Hvilke konsekvenser disse gentagne udtalelser får for Bill Murray, er på nuværende tidspunkt usikkert, men det er ikke første gang, at skuespillere bliver udelukket af det fine selskab i Hollywood pga. utilstedelig adfærd.

Bill Murray kan næste gang opleves i biografen i en ukendt rolle i Ant-Man and the Wasp: Quantumania den 16. februar 2023.