Zac Efron afslører: Uopnåelig Baywatch-krop fik alvorlige konsekvenser

Stjernen åbner op 
Billede
(© Paramount Pictures)

En af de store samtaleemner, da filmudgaven af Baywatch ramte biograferne i 2017 var Zac Efrons trænede krop, der så umenneskelig ud – ja, kollegaen Dwayne ’The Rock’ Johnson beskrev ham endda som en alien, da vi talte med ham.

I et nyt interview med Men's Health åbner den 34-årige stjerne op for den periode af sit liv – som rent faktisk lyder umenneskelig.

Zac Efron fortæller nemlig, at han ikke længere ønsker at gøre, hvad det kræver for at opnå en lignende krop igen:

- Det Baywatch-look... jeg ved ikke, om det rent faktisk er oppnåeligt. Der er bare alt for lidt vand i din hud. Det er falsk, det ligner CGI.

Han fortæller, at han tog diverse stærke medikamenter for at dræne sin krop for væske, så han kunne opnå bl.a. de meget tydelige mavemuskler:

- Det behøver jeg ikke gøre igen. Så foretrækker jeg at have lidt ekstra, du ved, 2 til 3 procent kropsfedt.

 

LÆS OGSÅ: Zac Efron er klar til 'High School Musical 4'

Zac Efron forklarer, at han overtrænede, spiste det samme måltid tre gange om dagen og nærmest ingen søvn fik. Hvis optagelserne stoppede ved midnat, så stod stjernen stadig op kl. 4 for at træne.

I interviewet siger Efron, at det ikke er fordi, at han vil brokke sig, men derimod fortælle folk, der håber at opnå en lignende krop som ham i ’Baywatch’, at det kommer med en pris:

- Jeg begyndte at udvikle søvnløshed, og jeg fik en ret slem depression, der varede i lang tid.

- Noget omkring den oplevelse brændte mig ud. Jeg havde det meget hårdt med at komme på fode igen. I sidste ende konkluderede de, at det var alt for mange vanddrivende lægemidler i alt for lang tid, og det ødelagde et eller andet.

Først et halvt år efter at optagelserne på ’Batwatch’ var overstået, begyndte Efron at få det bedre.

Zac Efron kan fra 30. september ses i ’The Greatest Beer Run’ på Apple+.