Wow! Ny DC-film er ifølge testpublikum på niveau med 'The Dark Knight'

Kan det virkelig passe?
Billede
(© Justice League / Warner Bros.)

Christopher Nolan blæste verden omkuld i 2008 med sin skelsættende superheltefilm The Dark Knight. Mon noget lignende kommer til at ske med den kommende The Flash?

Lige nu går historien i hvert fald på, at filmen om den lynhurtige helt har haft yderst succesfulde testvisninger. For selvom 'The Flash' endnu ikke er helt færdiglavet, har den her sikret sig nogle af de højeste scores, siden visningerne af Nolans Batman-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

'The Flash' har ellers været ude i ikke så lidt modvind. Bl.a. er filmens premieredato flere gange blevet udsat grundet produktionsforholdene under Corona samt situationen omkring hovedrolleindehaveren Ezra Miller, der har trukket mange kontroversielle overskrifter.

 

LÆS OGSÅ: Skandaleramt Harry Potter-stjerne forklarer nu sin uacceptable opførsel

Den 29-årige skuespiller er nemlig ad flere omgange endt i medierne grundet sin opførsel, der inkluderer alt fra politianmeldelser, indbrud og tyveri til anklager om chikane og grooming af mindreårige.

Men med testvisningerne i baghovedet, håber selskabet bag filmen på, at de har en vinderfilm på hånden. Det lysner måske også for Miller, der for et par uger siden har undskyldt for sin utilgivelige opførsel. Det betyder også, at Miller er startet i behandling. Han fortæller:

- Jeg har fornyeligt gået igennem en tid med intens krise. Jeg forstår nu, at jeg har lidt af komplekse mentale helbredsproblemer og er påbegyndt behandling, Miller uddyber:

- Jeg vil gerne undskylde til alle, som jeg har foruroliget og påvirket med min tidligere opførsel. Jeg er fast besluttet på at gøre det nødvendige arbejde for at vende tilbage til en sund, sikker og produktiv del af mit liv.

'The Flash' har biografpremiere den 22. juni 2023.