Titlen på 'Løvernes konge 2' er afsløret

Instruktøren fortæller om sin personlige tilknytning til Disney-filmen
The Lion King (2019) / Walt Disney Pictures
(© The Lion King (2019) / Walt Disney Pictures)

I weekenden afholdt Walt Disney Pictures et stort event med titlen D23 Expo, hvor en masse nyt blev afsløret fra adskillige af filmselskabets mange franchises. En af disse afsløringer tilhører opfølgeren til Jon Favreaus genindspilning af Løvernes konge fra 2019.

Titlen bliver kort og godt Mufasa: The Lion King. Det er ikke den store overraskelse, da det allerede for et år siden blev offentliggjort af Deadline, at filmen ville fokusere på netop Simbas far.

For de få, der ikke ved, hvem Mufasa er, kan det uden den store spoiler siges, at han er konge over landet i den første 'Løvernes konge', men at hans søn, Simba, må kæmpe for tronen, efter Mufasas bror, Scar, begår kongedrab.

 

LÆS OGSÅ: Den (måske) bedste Pixar-film får en følelsesspækket efterfølger

Men efterfølgeren, der således bliver en forgænger eller prequel, fortæller historien om, hvordan den ikoniske Disney-karakter blev løvernes konge.

Barry Jenkins, der fik en Oscar for dramaet Moonlight, instruerer, og han har overfor IndieWire fortalt om projektet:

- Det er en historie om, hvordan Mufasa blev kongelig. Vi går ud fra, at han lige er født ind i sin slægt, men Mufasa var faktisk en forældreløs unge, der skulle navigere verden alene. Når vi fortæller denne historie, kommer vi til at opleve den virkelige rejse om, hvordan Mufasa fandt sin plads i livets cirkel.

 

LÆS OGSÅ: 11 år efter: Harry Potter-stjerner genforenes på foto i London

Jenkins er heller ikke sen til at afsløre, at han kan se elementer fra Mufasa i sit eget liv:

- Jeg var på scenen til Oscar-uddelingen med 'Moonlight'. Og jeg var der, og fem af mine bedste venner fra college var der også. Og hvad du vil lære af historien er, at Mufasa er den, han er, på grund af familien og de venner, han har. Og jeg så mig selv i det. Jeg tænkte: "Det er en virkelig smuk historie at fortælle."

'Mufasa: The Lion King' forventes at få biografpremiere i 2024.