En tydeligt rørt Harrison Ford om 'Indiana Jones 5': "Den vil sparke røv"

Mon ikke vi også kommer til at fælde en tåre?
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
(© Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Paramount Pictures))

I weekenden afholdte Disney konferencen D23 Expo, hvor de bl.a. afslørede en masse nyt om deres kommende film. En af disse film er den længe ventede Indiana Jones 5, der har biografpremiere den 29. juni næste år.

På konferencen blev filmens første teaser-trailer vist, mens man på scenen kunne opleve Indiana Jones selv, nemlig 80-årige Harrison Ford. Han havde selskab af filmens instruktør James Mangold og medspilleren Phoebe Waller-Bridge.

Det var en tydeligt rørt Harrison Ford, der på scenen snakkede om filmen. Det skriver Variety:

- Tak for at gøre disse film til en så utrolig oplevelse for os alle […] Jeg er meget stolt af at sige, at denne her er fantastisk, fortalte Ford, der også havde stor ros til Waller-Bridge, inden han fortsatte:

- Indiana Jones-film handler om fantasi og mystik, men de handler også om hjerte […] Vi har en rigtig god historie at fortælle, lige såvel som en film, der vil sparke dig i røven [kick your ass, red.].

 

SE OGSÅ: Det første officielle billede fra 'Indiana Jones 5'

Det er første gang, det ikke er Steven Spielberg, der instruerer Ford som Indiana Jones. Han agerer dog producer på filmen.

Det bliver desuden sidste gang, vi kommer til at se den levende legende i sin ikoniske arkæolog-rolle, hvilket stjernen selv hentydede til med ordene "this is it".

Det er ikke kun Ford, der er begejstret for den kommende 'Indiana Jones 5'. Waller-Bridge fortalte således om arbejdet med filmen:

- Jeg havde det helt fantastisk med at lave denne film [had the time of my life, red.]. Jeg føler mig så utrolig heldig, og det er at holde trit med denne fyr [Ford, red.] er udtrættende.

LÆS OGSÅ: Hør det første stykke musik fra 'Indiana Jones 5'

Plottet for den femte film om Indiana Jones er endnu ikke offentliggjort, men med visningen af den første teaser, fik de besøgende på D23 Expo altså et første rigtigt kig på eventyret. Vi venter spændt selv på at få den mulighed.

Det er hele 14 år siden, vi sidst så den eventyrlystne arkæolog i biografen med Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull i 2008 og hele 41 år siden, vi første gang så ham med Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark fra 1981.

Det er dog ikke kun Harrison Ford, der er tilbage. Det er nemlig den legendariske komponist John Williams, der leverer filmens score, hvilket han også gjorde på de fire forgængerne.

Ford og Waller-Bridge gøres i filmen selskab af bl.a. Mads Mikkelsen, Toby Jones, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann og Antonio Banderas.

'Indiana Jones 5' har biografpremiere den 29. Juni 2023.