Dansker scorer rolle overfor Hollywood-stjerne i ny international thriller

Hun skal spille rektor
Billede
(© Inferno / UIP)

Sidse Babett Knudsen har været aktiv i det store udland før med roller i f.eks. succes-serien Westworld og Dan Brown-filmatiseringen Inferno overfor Tom Hanks.

Nu er den 53-årige danske skuespillerinde blevet castet i endnu et internationalt projekt, nemlig ’Club Zero’ af den østrigske instruktør Jessica Hausner (Little Joe). Det skriver ScreenDaily.

Her skal hun spille overfor Hollywood-stjernen Mia Wasikowska, som bl.a. spillede titelrollen i Disneys live-action version af Alice in Wonderland og dens efterfølger. Men som også har medvirket i fx Blackbird - den amerikanske genindspilning af Bille Augusts Stille Hjerte.

 

LÆS OGSÅ: Dansker medvirker i 'Aquaman 2': "Jeg har aldrig oplevet noget lignende"

’Club Zero’ udspiller sig på en eliteskole, hvor Wasikowska spiller en ny lærer, der knytter et stærkt bånd til fem af sine elever, hvilket tager en farlig drejning. Babett Knudsen spiller rektoren på skolen i, hvad der bliver beskrevet som et intenst psykologisk drama.

Britisk-egyptiske Amir El-Masry skal også spille en lærer på skolen. Babett Knudsen og El-Masry har tidligere spillet sammen i ’Limbo’ fra 2020.

Sidse Babett Knudsen var senest aktuel i den 4. sæson af 'Borgen', der løb over tv-skærmene i foråret.

’Club Zero’ har endu ikke fået en premieredato.