Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Cruise topper listen over Hollywoods 26 bedst betalte skuespillere med totalt vanvittig løn

Tom Cruise topper listen over Hollywoods 26 bedst betalte skuespillere med totalt vanvittig løn

Stranger Things-stjerne slår også løn-rekord

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

En ny liste med lønsedler fra Hollywood viser hvilke stjerner, der kan smile hele vejen til banken. 

Variety kan nemlig afsløre hvem, der står til at tjene mest i branchen det kommende filmår.

Listen toppes af Tom Cruise, der suverænt er den bedst betalte skuespiller med hele 65 millioner dollars ned til nummer to.

Det skyldes, at Cruise - modsat de fleste andre på listen - har valgt at tage en mindre hyre på forhånd, for derimod at få del i filmens indtjening. Og når Top Gun 2: Maverick allerede har rundet over 1.2 millarder dollars på verdensplan, så er det blevet til en hel del.

Tom Cruise forventes således personligt at hive intet mindre end over 100 millioner dollars hjem på filmen.

Måske lidt overraskende indtages listens andenplads af Will Smith, der efter sin Oscar-fadæse ellers er røget på Hollywoods sorte liste. Inden da nåede han dog at indspille action-thrilleren 'Emancipation', der indbragte ham 35 millioner dollars.

På tredje- og fjerdepladsen finder man nogle gamle kendinge i form af Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, der begge har fået et honorar på 30 millioner dollars for henholdsvis Martin Scorseses Killers of the Flower Moon og en unavngivet Formel 1-film.

På listen finder man også Joaquin Phoenix, der står til at tjene 20 millioner på Joker 2.

Blandt listens 26 stjerner optræder utroligt få kvinder. Faktisk kun fire. Her er Margot Robbie den bedst placerede med en løn på 12.5 millioner dollars for Barbie, hvor det værd at bemærke, at hendes mandlige modpart, Ryan Gosling, får den helt samme løn.

Den kun 18-årige Millie Bobby Brown slår desuden en vild rekord, da hun står til at tjene 10 millioner dollars for Netflix-filmen 'Enola Holmes 2'. Dermed bliver Stranger Things-stjernen den første skuespiller under 20 år til at få en så stor løn på forhånd.

Se hele listen her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.