Cookie- og Privatlivspolitik
Se den imponerende rolleliste til ny Hunger Games-film

Se den imponerende rolleliste til ny Hunger Games-film

'The Ballad of Songbirds and Snakes' får premiere i 2023

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Rollelisten opdateres løbende.

Den kommende Hunger Games-film The Ballad of Songbirds and Snakes finder sted 64 år før de begivenheder, som Katniss Everdeen får sat i gang i The Hunger Games, og 10 år efter det første oprør mod The Capitol. Oprøret blev starten for The Hunger Games, som en slags bøde for oprøret, som havde involveret alle distrikterne.

Den 10. omgang Hunger Games bliver første gang, at der introduceres mentorer i turneringen, samt sponsorater for repræsentanterne (tributes) og væddemål for turneringens udfald. Akademiets 24 dygtigste elever bliver valgt som mentorer for kommende repræsentanter.

Filmens hovedkarakterer er mentoren Coriolanus Snow, som er antagonisten i de tidligere Hunger Games-film, der finder sted 64 år efter, samt det 12. distrikts kvindelige repræsentant Lucy Gray Baird, som bjergtager de fleste, hun møder med sit unikke musiske talent og empatiske væsen.

 

LÆS OGSÅ: Første teaser: Ny Hunger Games-film varsler storslået gensyn med dødsspillet

Filmen er baseret på endnu en af Suzanne Collins populære bestsellere, og Francis Lawrence vender for fjerde gang tilbage i instruktørstolen. Det kan derfor forventes, at filmen rammer nogenlunde samme tone som de meget populære Hunger Games-film.

Da filmen introducerer en hel række nye karakterer og omstændigheder for de involverede, har vi lavet en oversigt over de mange nye karakterer, hvem der spiller dem, samt hvilken rolle de får i 'The Ballad of Songbirds and Snakes'.

Se rollelisten her:

Tom Blyth som Coriolanus Snow

Den 27-årige britiske skuespiller Tom Blyth skal spille hovedrollen i den kommende Hunger Games prequel. Blyth har endnu ikke et stort navn indenfor filmbranchen, men han har allerede hovedrollen i western dramaserien 'Billy the Kid'.

Den frygtede og prominente leder Coriolanus Snow ses i denne film som en kun 18-årige forældreløs dreng, der forsøger at genoprette sin families ære og tidligere økonomiske velstand. Som alle mentorerne i turneringen er Snow blandt akademiets 24 bedst præsterende elever.  I starten føler han sig snydt ved at blive tildelt en repræsentant fra det 12. distrikt, men det går hurtigt op for ham, at Lucy kan bjergtage publikum med sin sang, og han lægger nu en omfattende strategi for både deres interviews og turneringen. Undervejs forelsker han sig i den fortryllende og empatiske forældreløse pige.

Rachel Zegler som Lucy Gray Baird

Det bare 21-årige stjerneskud Rachel Zegler har fået en bragende start i Hollywood med Steven Spielbergs version af West Side Story fra 2021. Dertil har hun en rolle i Shazam! 2: Fury of the Gods samt hovedrollen i Disneys Snow White and the Seven Dwarfs.  

Zegler spiller en af filmens to hovedroller, Lucy Gray Baird, som vælges til at være repræsentant for det 12. distrikt. Lucys familie er allerede døde, og hendes sangtroupe The Covey bliver derfor hendes familie. Hendes sang bliver derfor hendes styrke i både livet og i turneringen. Hendes mentor bliver den ambitiøse Coriolanus Snow, som hun hurtigt knytter sig til grundet deres fælles baggrund som forældreløse.

Cyrano

Peter Dinklage som Casa Highbottom

Den populære skuespiller fra bl.a. tv-serien 'Game of Thrones' får en vigtig rolle i Hunger Games-universet. Peter Dinklage skal nemlig spille dekanen for akademiet og derved en af hovedarkitekterne bag Dødsspillet. Filmens instruktør Francis Lawrence har udtalt om rollen til Deadline:

- Dekan Highbottom er en af de mest magtfulde mennesker i Snows liv. Som spillenes strenge og hævngerrige ansigt sætter han reglerne, der bestemmer alle aspekter af Coriolanus' skæbne. Jeg er begejstret for, at Peter vil bringe ham til live.

Viola Davis som Head Gamemaker Volumnia Gaul

Den Oscar-vindende skuespillerinde har en alsidig række af roller bag sig, det bl.a. i film som Niceville, Fences, WidowsMa Rainey's Black Bottom og The Suicide Squad.

Viola Davis indtager rollen som Head Gamemaker Volumnia Gaul, der er både nådesløs og frygtindgydende. Hun er samtidig også en både genial og excentrisk strateg, der er med til at forme den unge Coriolanus Snow til den mand, han kommer til at blive.

Eurphoria / HBO

Hunter Schafer som Tigris Snow

Den 22-årige skuespiller Hunter Schafer havde sin start indenfor modebranchen, hvor hun hurtigt blev en af de mest brugte modeller indenfor sin generation. Schafer har derefter haft en stærk start i filmbranchen med rollen som Jules i den intense ungdomsserie Euphoria.

Schafer spiller stylisten Tigris Snow, som er Coriolanus' kusine. Hun har været stylist under flere af de tidligere turneringer og bliver anset som en af de bedste inden for hendes felt. Selvom hun ligeledes har gået på akademiet, ville Tigris hellere finde sin egen vej indenfor modeverden. Tigris er meget følsom og ofte ensom, og turneringens hårde realiteter har en stor indflydelse på hende.

Jason Schwartzman som Lucretius 'Lucky' Flickerman

Den mest garvede skuespiller at finde på rollelisten er den 42-årigeJason Schwartzman. Wes Anderson-favoritten har medvirket i hele 5 af Andersons film, deriblandt Darjeeling Ltd og Moonrise Kingdom, samt filmene Marie Antoinette, Saving Mr. Banks, og den populære tv-serie Fargo.

Schwartzman spiller Lucretius 'Lucky' Flickerman, som er en vejrmand, der bliver bedt om at være vært under turneringens interviews. Lucky bliver så populær, at han udvælges som vært for turneringen. Derudover har Lucky en papegøje ved navn Jubilee, og så er han også amatør tryllekunstner.

LÆS OGSÅ: Ny Hunger Games-hovedrolle er fundet! Her er arvtageren til Katniss Everdeen

Josh Andrés Rivera som Sejanus Plinth

Josh Andrés Rivera spiller mentoren Sejanus Plinth, som er mentor for 2. Distrikts representant Marcus, de to gik endda i klasse sammen tidligere, hvilket har lagt bunden for deres komplicerede forhols. Sejanus var tidligere meget tæt med Snow, og beskrev ham som sin bror. Plinth familien har tjent derespenge på at lave og sælge våben.

Jerome Lance som Marcus

Jerome Lance spiller Marcus, som er den mandlige repræsentant fra 2. distrikt, og hans mentor er Sejanus Plinth. De to har et kompliceret forhold, som gør, at Marcus tager afstand til sin mentor, og modarbejder ham langt hen ad vejen.

Max Raphael som Festus Creed

Max Raphael spiller Festus Creed, der udvælges som mentor, og han får tildelt Coral fra det 4. distrikt. Festus kommer fra en velhavende familie, og han er en af Coriolanus Snows nærmeste venner. Han er ret usympatisk og mener at konsekvensen for borgere, der ikke vil engagere sig i turneringen børe være henrettelse.

Mackenzie Lansing som Coral

I rollen som det 4. distrikts repræsentant, Coral ses Mackenzie Lansing. Corals mentor er den utiltalende Festus Creed, og hun under turneringen slår hun sig sammen med Mizzen og Tanner. Langt hen ad vejen blev Coral set som en af turneringens stærkeste deltagere.

Amélie Hoeferle som Vipsania Sickle

Endnu en topelev fra akademiet er Vipsania Sickle. Vipsania, som spilles af Amélie Hoeferle, er mentor for Treech fra det 7. distrikt. Vipsania er meget konkurrenceminded og vil gå langt for at sikre hende og Treech en sejr i turneringen, hvad end det betyder, at man skal stjæle og snyde.

Hiroki Berrecloth som Treech

I rollen som Treech ses Hiroki Berrecloth. Treech er repræsentanten fra det 7. distrikt, og hans mentor er Vipsania Sickle. Hans taktik for overlevelse er at være snu, snige sig ind på de andre og stjæle deres gaver.

LÆS OGSÅ: Hovedrollen til den nye Hunger Games-film er fundet

Ayomide Adegun som Pliny 'Pup' Harrington

I rollen som Pliny 'Pup' Harrington, ses Ayomide Adegun. Pliny er mentor for Lamina, som er repræsentant for det 7. distrikt. Pliny er doven og sjusket, og han egner sig ikke som mentor. Han får hverken forberedt Lamina interviews, konkurrenceelementet eller den hårde kamp, der venter hende forude.

Sofia Sanchez som Wovey

I rollen som Wovey, som er det 8. Distrikts repræsentant, ses Sofia Sanchez. Woveys mentor er Hilarius Heavensbee, som ikke burger meget tid på hende, da hun mener, at Wovey ingen personlighed har. Wovey får ingen sponsorer under turneringen og bruger det meste af tiden under turneringen på at gemme sig i tunnellerne. 

Knox Gibson som Bobbin

I rollen som det 8. Distrikts mandlige repræsentant Bobbin ses Knox Gibson, hvis mentor er Juno Phipps. Bobbin imponerer under sit interview, hvor han kommer ind på fem forskellige måder, hvorpå du kan slå en person ihjel med en synål. Derudover opstår der en situation mellem Bobbin og Snow, som er første skridt mod den Snow, vi kender fra de oprindelige Hunger Games-film.

Lilly Maria Cooper som Arachne Crane

Arachne Crane, som spilles af Lilly Maria Cooper, er mentor for Brandy, er repræsentant for det 10. distrikt. Arachnes familie har tjent deres penge på luksushoteller på populære feriedestinationer. Hun er vokset op sammen med Snow, og selvom de to egentlig ikke er tætte, bliver de af mange opfattet som venner. 

Kaitlyn Akinpelumi som Domita Whimsiwick

Kaitlyn Akinpelumi påtager sig rollen som mentor Domita Whimsiwick, og hun bliver valgt til at være mentor for Tanner fra 10. distrikt. Den godmodige, følsomme og glade Domita har en stor viden om landbrug, og får derigennem skabt stor popularitet og sympati for hendes repræsentant, Tanner.

Ashley Liao som Clemensia Dovecote

Clemensia Dovecote er mentor for den mandlige repræsentant fra det 11. distrikt, og hun spilles af Ashley Liao. Clemensia er mere følsom og menneskelig end mange af de andre elever fra akademiet. Hendes godhed kommer til at få uanede konsekvenser for hende, da en lærer forgifter hende.

LÆS OGSÅ: Endelig! Ny Hunger Games-film får titel og premieredato

Aamer Husain som Felix Ravinstill

Aamer Husain spiller den privilegerede Felix Ravinstill i den kommende film, og han vælges til at være mentor for Dill fra det 11. Distrikt. Derudover er han også grandnevø til præsidenten, hvorfor han har visse fordele igennem turneringen.

Luna Steeples som Dill

Luna Steeples spiller den kvindelige repræsentant fra det 11. distrikt, Dill, og hendes mentor er Felix Ravinstill. Dill er en af de svagere repræsentanter, og ikke mange tror på hendes evner. Hun er både svagelig og syg, og hun har ikke et særlig godt forhold til sin mentor.

Zoe Renee som Lysistrata Vickers

Lysistrata Vicker, som spilles af Zoe Renee, bliver udvalgt som mentor for Jessup fra det 12. distrikt. Hun er datter af to læger, som arbejdede for præsident Ravinstill under det første oprør. Lysistrata er mere menneskelig end mange af de andre mentorer, og hun får hurtigt et godt og venskabeligt forhold til hendes repræsentant

Nick Benson som Jessup

Jessup, som arbejdede i minerne inden den 10. omgang Hunger Games, er repræsentant for det 12. distrikt, og han spilles af Nick Benson. Jessup får hurtigt et godt samarbejde med sin mentor Lysistrata Vickers. Han allierer sig hurtigt med Lucy Gray Baird, og Jessup bliver hurtigt en favorit blandt deltagerne, da han er en af de stærkeste blandt de 12 repræsentanter.

Laurel Marsden som Mayfair Lipp

Laurel Marsden spiller mentoren Mayfair Lipp fra det 12. distrikt. Hun er datteren af distriktets borgmester og overbeviser sin far om at kalde Lucy op som repræsentant til turneringen, da de begge har været i et forhold med Billy Taupe, som dog valgte Mayfair i sidste ende.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' får premiere den 17. november 2023.

Herunder er det første officielle billede fra 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes', der viser Tom Blyth og Rachel Zegler som henholdsvis Coriolanus Snow og Lucy Gray Baird:

(Kan du ikke se billedet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fyrværkerikatalog

Populære film skal malkes med et spin-off. Men derfor glæder jeg mig alligevel til, at se den nyeste hunger-games-film når den kommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.