Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 'Top Gun 2': Her er alle Tom Cruises nye vilde filmprojekter

Efter 'Top Gun 2': Her er alle Tom Cruises nye vilde filmprojekter

Den 60-årige stjerne har fuld fart på

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Tom Cruise flyver afsted i succes med sin seneste actionbasker: Top Gun 2: Maverick. Forude venter hele to Mission: Impossible-film med premierer henholdsvis den 13. juli 2023 og den 27. juni 2024.

Den 60-årige stjerne har dog ikke tænkt sig at sætte farten ned. Allerede nu pønser han nemlig på hele fire andre projekter. Tre af dem i samarbejde med instruktør og producer Christopher McQuarrie, som bl.a. står bag de kommende Mission: Impossible-film samt et par af seriens forgængere.

De nye projekter er ret så forskellige. Den ene er en musical fyldt med sang og dans samt naturligvis Tom Cruise i centrum. Det skriver Deadline.

LÆS OGSÅ: 'Top Gun 2' slår rekorder - Tom Cruise får sin bedste åbningsweekend nogensinde

Det andet projekt er en actionfilm, der efter sigende skulle have potentiale til at blive en franchise.

Det sidste projekt, der er i sit meget tidlige stadie, omhandler Tom Cruises vildt sjove karakter Les Grossman, som man vil kende for en mindre, men yderst mindeværdig rolle i Tropic Thunder. Hvorvidt Les får sin egen film eller igen vil indtage en mindre rolle, vides endnu ikke.

Alle tre ovennævnte projekter vil blive skrevet af netop McQuarrie i samarbejde med Cruise.

 

LÆS OGSÅ: Tom Cruise topper listen over Hollywoods 26 bedst betalte skuespillere

Det stopper dog ikke her. For et helt fjerde projekt er også i horisonten for Hollywood-stjernen. Nemlig en endnu unavngiven film, der allerede er blevet skrevet sin del om.

Det forstår vi godt. Filmen er nemlig planlagt til at skulle optage flere af sine scener ude i rummet. Ja, hvis ikke Tom Cruise, hvem skulle så gøre det?

Rum-filmen skal instrueres af Doug Liman, mens McQuarrie producerer. Liman har tidligere instrueret Cruise-filmene American Made og Edge of Tomorrow.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.