Cookie- og Privatlivspolitik
Ben Affleck vender tilbage som Batman én sidste gang!

Ben Affleck vender tilbage som Batman én sidste gang!

Se billedet der beviser det

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Vi troede egentlig, at Ben Affleck var ved at være færdig i rollen som Batman, men nu er det kommet frem, at han skal spille Bruce Wayne i den kommende Aquaman and the Lost Kingdom.

Selveste Aquaman, alias Jason Momoa, har delt et opslag på Instagram, hvor han poserer sammen med Affleck med teksten "Reunited Bruce and Arthur". Altså en genforening mellem Bruce Wayne og Arthur Curry. Se opslaget nederst i artiklen.

 

SE OGSÅ: Der går 'Fast & Furious' i traileren til 'Shazam 2'

Det overraskende er, at Affleck egentlig havde hængt kappen på hylden. Vi vidste godt, at han optræder i en lille rolle i The Flash, men denne film skulle have været udkommet i år FØR Aquaman-efterfølgeren, men er blevet skubbet til 2023.

Men det lader til, at en eller anden har overbevist ham om at vende tilbage til DC’s superhelteunivers. Noget, som ellers ikke har ligget i kortene efter hans oplevelser med indspilningerne af Justice League, hvor skuespilleren har udtalt, at han ikke kunne lide at være en del af optagelserne.

Vi forventer, at der er tale om en mindre cameo som Bruce Wayne og ikke en større rolle. Der har for nylig været skudt nye scener til filmen med Momoa og Nicole Kidman. Måske fordi der er røget nogle scener med Amber Heard efter den kontroversielle retssag mod Johnny Depp.

Danske Pilou Asbæk spiller også med i superheltefilmen, som tilmed har Patrick Wilson og Dolph Lundgren på rollelisten.

Aquaman and the Lost Kingdom får premiere den 16. marts 2023.

 

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jason Momoa (@prideofgypsies)

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.