Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør til 'Avengers 5' afsløret: Endgame-brødre vender ikke tilbage

Instruktør til 'Avengers 5' afsløret: Endgame-brødre vender ikke tilbage

Et kendt navn i Marvels filmiske univers

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden blev det annonceret, at den femte Avengers-film kommer i maj 2025, men ikke hvem der skulle instruere. Nu kan The Hollywood Reporter afsløre instruktøren på filmen.

Destin Daniel Cretton bliver manden, der skal styre det store superheltehold, og derved kan vi endegyldigt konstatere, at Russo-brødrene ikke vender tilbage. De stod ellers bag de succesfulde Avengers: Infinity War og Endgame.

LÆS OGSÅ: Store ændringer fra Marvel: Her er alle deres kommende film og serier frem til 2025.

Men Cretton er ikke et ukendt navn i Marvel-sammenhæng. Han instruerede nemlig Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, der indspillede 432 mio. dollars på verdensplan sidste år, trods premiere i en svær tid med nedlukninger rundt om i verden pga. Corona-pandemien.

'Avengers 5', der får undertitlen 'The Kang Dynasty', kommer til at være med til at lukke Marvels Fase 6 sammen med efterfølgeren Avengers: Secret Wars, som får premiere november 2025. Vi ved dog ikke, hvem der får instruktørtjansen på den film.

Selvom der på nuværende tidspunkt ikke er noget konkret ude om handlingen, eller hvilke superhelte der kommer til at udgøre The Avengers, må vi forvente, at Kang the Conqurer (Jonathan Majors) får en prominent rolle som en slags Thanos, der truer universets fremtidige eksistens, og som kun vores helte kan stoppe.

Avengers: The Kang Dynasty får premiere den 2. maj 2025.

Avengers: Secret Wars får premiere den 7. november 2025.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.