Cookie- og Privatlivspolitik
Ikke til at kende: Se de første billeder af Chris Hemsworth i ny Mad Max-film

Ikke til at kende: Se de første billeder af Chris Hemsworth i ny Mad Max-film

Thor-skuespilleren skal spille skurk

Stem op!
112
Stem ned!
0
(reset)

Den første Mad Max-film landede tilbage i 1979 og havde Mel Gibson i filmens titelrolle. Siden blev det til to efterfølgere - også med Mel Gibson i den legendariske rolle.

Filmenes instruktør George Miller genoplivede så i 2015 sit oktandrevne univers med den vildt imponerende Mad Max: Fury Road, der er en af nyere tids absolut bedste actionfilm. Her med en mut Tom Hardy som den gale Max, mens Charlize Theron sås som den seje Furiosa.

Det stopper dog ikke der, da den i dag 77-årige filmskaber atter vender tilbage til sit ikoniske univers med en forhistorie til franchisen med Mad Max: Furiosa, der har Anya Taylor-Joy i rollen som en ung Furiosa, mens Chris Hemsworth indtager skurkerollen Dr. Dementus, hvilket det forlyder fra flere sider.

 

LÆS OGSÅ: Chris Hemsworth bliver lækker skurk i ventet efterfølger til storfilm

Nu er de første billeder af Hemsworth fra filmens optagelser landet på Twitter. Han er så godt som ukendelig iklædt stort rødbrunt fuldskæg og langt hår. Resten af hans kostume er dog gemt borte bag en jakke. Se de to billeder herunder.

Filmens anden skurk skulle være at finde i skikkelse af en ung udgave af Immortan Joe fra 2015-filmen. Det vides dog endnu ikke hvem, der kommer til at portrættere den rolle, som den nu afdøde Hugh Keays-Byrne tidligere gjorde det.

'Mad Max: Furiosa' forventes at få premiere i 2024.

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.