Cookie- og Privatlivspolitik
En gravid Na'vi og nye billeder fra 'Avatar 2' afslører Kate Winslets "frygtløse leder"

En gravid Na'vi og nye billeder fra 'Avatar 2' afslører Kate Winslets "frygtløse leder"

Titanic-genforening efter 26 år

Stem op!
530
Stem ned!
0
(reset)

Den længe ventede efterfølger til Avatar kan endelig ses i horisonten, når Avatar: The Way of Water får premiere til december i år. Markedsføringsarbejdet er da også i fuld gang.

Nu har Empire Magazine eksklusivt afsløret de første billeder af Hollywood-stjernen Kate Winslets karakter i filmen. Se dem nederst i artiklen.

Både forsiden af Empires seneste magasin og et billede fra filmen viser Na'vi-krigeren Ronal (nej, ikke Ronal Barbaren). Winslet fortæller selv om karakteren:

- Hun er en dybt loyal og frygtløs kriger. Selv med store farer og et ufødt barn ombord, tilslutter hun sig sit folk og kæmper for, hvad hun har aller kærest: Sin familie og sit hjem.

LÆS OGSÅ: 'Avatar 2' har allerede slået Star Wars inden sin biografpremiere

Ronal kan dermed træde direkte ind i James Camerons lange række af stærke heltinder. Mest direkte sammenlignelig med en anden Na'vi, nemlig Zoe Saldanas Neytiri, men også Ellen Ripley fra Aliens.

Det er ny viden for os, at der vil være en gravid Na'vi med i filmen. Hvad der var bredt kendt i forvejen, var, at filmen kommer til at foregå på åbent vand - noget James Cameron og Kate Winslet tidligere har haft som samlingspunkt på storfilmen Titanic. Men meget er sket siden, udtaler Winslet også til Empire Magazine:

- Jim og jeg er totalt anderledes mennesker, end vi var for 26 år siden. Han er mere rolig - og jeg er bestemt mere hyperaktiv nu!

Avatar: The Way of Water får biografpremiere den 14. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.