Chris Hemsworth vil aldrig mere være muskelbundt: "Det var forfærdeligt"

Thor-stjernen træner ikke op igen
Thor: Love and Thunder
(© Walt Disney Pictures)

Sommeren er skudt i gang med et brag med den seneste Marvel-film Thor: Love and Thunder. Ikke nok med at Christian Bale er med som skurken Gorr, og Natalie Portman vender tilbage som den nye Thor, så er Chris Hemsworth ovenikøbet større end nogensinde før.

Men den intense træning og indskrænkede diæt bliver den sidste for det store muskelbundt. Ifølge Animated Times er det sidste gang, Hemsworth vil dedikere så meget tid og energi på at ligne den ikoniske tordengud.

 

LÆS OGSÅ: Thor 4-stjerne udnævner dansker som en af sine favorit filmskabere nogensinde

At Chris Hemsworth overgår sig selv i muskelvolumen skyldes corona-kedsomhed samt hans letpåklædte scener i filmen:

- Det skete på grund af kedsomhed. At være i Covid-lockdown var som at være i fængsel. Det var træn, spis, træn, spis. Der var intet andet at lave. Da jeg så mødte op på settet, var jeg større, end jeg nogensinde har været.

- Hvis jeg skal vise min bagdel for første gang i en Marvel-film, kommer det til at kræve noget arbejde, tænkte jeg. Jeg startede min rejse med at tage min trøje af i 'Thor'. Ti år senere, hvad gør man så? Bukserne af.

Filmens instruktør, Taika Waititi, var også noget overrasket, da han så Hemsworth på settet for første gang:

- Det er vildt, hvor stor Chris blev til denne her. Han er allerede kæmpestor, men da jeg så hans arme, var de dobbelt så store, som de plejer at være. De var lige så brede som mit hoved.

LÆS OGSÅ: Derfor er Thor den første Marvel-superhelt, der får sin fjerde solofilm i MCU

Hemsworths kone, skuespilleren Elsa Pataky, kommer formentlig til at sætte stor pris på hans udmelding, da den store muskuløse fysik ikke falder i god jord hos hende:

- Min kone synes, det er for meget. Mange af mine mandlige venner, synes det er fedt, men mange af mine kvindelige venner og familiemedlemmer synes, det er ulækkert.

Det lyder derfor tvivlsomt, at vi kommer til at se Marvel-stjernen med helt så store muskler igen i kommende Marvel-film. Men et velskåret bodysuit er stadig i spil:

- Det var én ting at træne og spise så meget, når man kan sove hele dagen. Men at gøre det og have en arbejdsdag på 12 timer, det er noget helt andet. Det var forfærdeligt. Det gør jeg ikke igen. De kan give mig et fancy muskuløst kostume næste gang. Jeg er færdig.

'Thor: Love and Thunder' kan ses i biografen nu